2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام، خود کارنامه هم با بچه ها برای معرفی به کارگردان‌ها معرفی میکنن؟

سلام 

واقعیت از گروه ما تا اونجایی که من میدونم حتی یک نفر هم معرفی نشد

البته قبلا یه کارگاه هایی بود که کارگردانها میومدن و بچه ها اثرشونو معرفی میکردن، ولی زمان ما بخاطر کرونا این کارگاه ها برکزار نشد

الان رو در جریان نیستم 

سلام واقعیت از گروه ما تا اونجایی که من میدونم حتی یک نفر هم معرفی نشدالبته قبلا یه کارگاه هایی بود ...

ببخشین من ی سوال پرسیدم موند ص قبل اخرین پست لطف میکنین ی نگاه بندازین

سلام واقعیت از گروه ما تا اونجایی که من میدونم حتی یک نفر هم معرفی نشدالبته قبلا یه کارگاه هایی بود ...

ممنون عزیزم که جواب دادید، هزینه دوره‌ها رو میدونید؟ راستی درباره بامداد چیزی میدونید، آموزشگاه اصغر فرهادی رو میگم

خیلی خیلی ممنونم ازتون بعد کلاس رو مجازی شرکت کنم خوبه به نظرتون به حضوری میرسه؟ چون استاد اقا هستن ...

نمیدونم کلاس مجازی برگزار میشه یا نه 

ولی حضورب قطعا تاثیرش یه چیز دیگه س

اما اگر نمیتونی یک دوره مجازی شرکت کن 

و اینکه من عزیزم به دلایلی اصلا مسیر زندگیم عوض شد و اصلا ازین راه درامد ندارم 

این کار رو کنار گذاشتم به صورت کامل 

و یه چیزی 

محیط سینما خیلی ناپسند بود برای من 

و اینکه اگر ارتباط نداشتن با آقایون برات مهمه، با نظرم وارد این حوزه نشو چون در تمام مراحل با مردها سروکار داری

ممنون عزیزم که جواب دادید، هزینه دوره‌ها رو میدونید؟ راستی درباره بامداد چیزی میدونید، آموزشگاه اصغر ...

هزینه هارو اصلا نمیدونم الان به چه صورته 

و اینکه بامداد رو هیچ وقت شرکت نکردم چون کارنامه خیلی باسابقه تر از بامدادا و اینکه فکر نمیکنم هیچ کس توی آموزش فیلمنامه به پای فرهاد توحیدی برسه 

خیلی ممنونم از صبرتون، سول ها هم زیاد شد شرمنده ام

خواهش میکنم 

ببین فیلمنامه توی خونه نوشته میشه، ولی موقع ارائه اش شما بالاخره با کارگردان و تهیه کننده سروکار داری.

هرررکاریم بکنی مجبور میشی ارتباط برقرار کنی 

منظورم ارتباط لزوما منفی نیستها میگم یعنی نمیتونی توی خونه بشینی بنویسی و فکر کنی که از توی خونه میفروشمش و تمام

و اینکه من توی این ده سال کلاسها و دوره های مختلف میرفتم ولی وقتی رفتم سر کلای فرهاد توحیدی تازه فهمید هییییچی از فیلمنامه نمیدونستم چون آقای توحیدی سفر قهرمانی رو به ما تدریس کرد که بسیار پیچیده س و فقط یکی از کتابهای مربوط بهش به قول خود استاد ۶ ماه فهمیدنش طول میکشه

من بهترین توصیه ام اینه که توی دوره ی ایشون شرکت کنی و خیلی پیگیر تمریناتش رو انجام بدی