تولد واژه اي است در پی معنا شدن مفهومی است در تب و تاب رسیدن تولد گاه بهانه اي ست برای دلتنگ خود شدن شانه اي ست برای جستجوی خویش تولدم مبارک !یک سال دیگه گذشت منم یک سال بزرگتر شدم… یـکسالی که نمی دونم توش واقعا تونستم « بزرگ »بشم یا نه ؟ … تونستم همونی باشم که هستم ؟ … نمی دونم … شاید اونجوری که می خواستم باشم نبودم…. ولی یکسال بزرگتر شدم…اونم خیلی سریع…. خدایا دلم هوای دیروز رو کرده هوای روزهای کودکیمو دلم میخواد مثل دیروز قاصدکی بردارم و آرزوهام رو به دستش بسپرم دلم میخواد دفتر مشقم رو باز کنم و دوباره تمرین کنم الفبای زندگی رو میخوام خط خطی کنم تمام اون روزایی که دل شکستم و دلمو شکستنیکسال گذشت روزایه خوب و بد زیادی بود! به خیلیا بدی کردم که حقشون نبود? بدی های زیادی هم دیدم که حقم نبود? با آدمای جدیدی اشنا شدم❤ یه کوچولو #عاقل تر شدم? پستی و بلندی زیادی دیدم? عوضش هرجا ناامید شدم #خدارو دیدم? یه تشکر از همه دوستای گلم که هوامو داشتن❤ امیدوارم هرچی میخوان تو #زندگی داشته باشن❤ ❤ امیدوارم هرکی به هرچی میخواد برسه??❤????? در چنین روزی برای خودم زندگی سرشاز از شادی آرزو می کنم تولدم مبارک! ﻭﻗﺘﯽ ﺧﺪﺍ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺖ مرﺍ ﺑﺴﺎﺯﺩ، ﭼﻪ ﺣﺎﻝ ﺧﻮﺷﯽ ﺩﺍﺷﺖ، ﭼﻪ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﻫﺎ، ﺍﯾﻦ ﭼﺸﻢ ﻫﺎ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ خودم را دوست دارم تولدم مبارک