2777
2789
عنوان

چرا هرکار میکنم بختم باز نمیشه چراااا

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 102 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای اینکه دوره ازدواج سنتی و خواستگار و معرف سررسیده 

الان همه اول خودشون اشنا میشن یه مدت دوست میشن تفاهم داشتن ازدواج میکنن 

خودت باید زرنگ باشی نباشی تهش پسرهای بدردنخور نصیبت میشه چون الان پسر خوبارو رو همه سریه برمیدارن و رو هوا میزنن عزیزم

جدی چطور ؟ بیشتر توضیح بده

ب اونم‌یکی دیگه گفته ک من پنجشنبه رفتم پیشش یه هفته بهدش خواستگاراومدعقدکردم برام دعاخوندوگفت هرچی داری باطل میکنم 

نخواستین بشه دیدین شد   
برای اینکه دوره ازدواج سنتی و خواستگار و معرف سررسیده الان همه اول خودشون اشنا میشن یه مدت دوست میشن ...

خوب همونام گیر نمیان چیکااار کنم 

سعی میکنم زرنگ باشم حرف زدم ولی یه جایی سرد میشن میزن 

میشه یکم بیشتر توضیح بدی چیکار کنم به نظر منم دعا و اینجور چیزا دروغن که خیلیم شایع شدن

مدرس یک خانومی هس ک تجربه خیلی بالایی ت زمینه متافیزیک وارتعاش،فرکانس هاداره،اگرارتعاش پایینی داشته باشی معمولا روابط عاطفی ناپایداری داری،بناب دلایل نامعلومی کات میشن واینطورافرادی سرراهتون قراربگیرن،این کانال درموردهمه چیزی صورت کاملا واضح وصریح توضیح میدن

خوب همونام گیر نمیان چیکااار کنم سعی میکنم زرنگ باشم حرف زدم ولی یه جایی سرد میشن میزن

خب یه جای کارت میلنگه 

یا انرژی زنانه ت خیلی پایینه یا نحوه برخوردت سرده یا شیطنت کافی نداره کلام و بیانت 

بگرد اون نقطه رو پیدا کن