2777
2789
عنوان

چرا هرکار میکنم بختم باز نمیشه چراااا

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 103 پست
بگو بستگی داره چه نوع دوستی با توجه به جوابی که میده:اگه صرفا برای تفریح و وقت گذرونی میخواید که خب ...

ببین من خانوادم خیلی حساسن

اصلانمیزارن سرقراربرم واینا

خودمم فعلاشرایطشوندارم ودلم نمیخواد دردسربشه وخانوادم بفهمن

فقط تهش چت میکنیم که پسره میگه بیاهموببینیم منم میگم بیاخواستگاری واینا

اونم میره🙂

شایداین مکالمه روبا۳۰ نفرتاحالاداشته باشم

یعنی بخاطرهمینکه نمیرم سرقرار باکسی تموم میشن

میکاپ آرتیست مشهد_mua

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا پیش بیاد منم ببینم با معیارام میخوره

خدا کنه که بهترین بخت نصیبتون بشه ولی به نظرم پسرا از دخترایی که مادی گرا هستن گریزونن حتی اگه خودشون مشکل مالی نداشته باشن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

چن سالته؟

کدوم شهری؟

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

میکم گلم شماره ام داره ولی بیشتر خاموشه وجواب نمیده سرش شلوغ گفتن واینکه غیرحضوری انجام میده نمیدونم

خب بهم بدید بی زحمت

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

شما گفتی راهکار دارید ؟ درخواستتونو قبول کردم

نه عزیزم راهکار ندارم همون احتنالا باید دعت بگیرین تا اگر بختتون بسته هست باز بشه البته ببخشسد ک میگن بختتون بسته هست و اینکه اگر دعاگرفتن گناه نباشه تحقیق کنید بگیرید