2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون نمیتونه درست رفتار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 81 پست
هنوز نقشه دارن وامم نصفشو بردارن واس قسط

عین مامان بابای من😂😂😂😂

عجب خانواده های داریم واقعا من ک خیلی وقته قطع رابطم میگم من یتیمم

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
چقدر حرفت درست بودبه بهانه یه بچه ی بی گناه رو به یه جهنم میکشن، بعدشم توقع دارن جاشون بهشت باشه، کل ...

ولی جالبش میدونی چیه این که میگن بچه نباید به پدر و مادرش بی احترامی کنه داد بزنه رو واقعا قبول دارم اما تو چه شرایطی؟ یه حکم میدن واسه همه جا دوستم تجاوز شده از پدرش به مامانش گفت مامانش میگه باشه با پدرت صحبت میکنم ولی حق نداری تو خونه اوقات تلخی کنی پدرته 😐 جوری میگه صحبت میکنم انگار یه اتفاق تو خارج از کشور افتاده میخاد با شوهرش صحبت کنه 

چرا همچین چیزی اتفاق میفته چون همین مردای خیانتکار کثیف که تو خیابون باهاشون آشنا میشیم می‌بریم همینا رو میکنیم شوهر خودمون بعد میشن پدر بچمون که ببین دختر خودشم خوشگله بهشتجاوز میکنن بعد هرجا بری همه میگن پدرته احترام پدر واجبه کاش بدونن هر پدری پدر نیست

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عین مامان بابای من😂😂😂😂عجب خانواده های داریم واقعا من ک خیلی وقته قطع رابطم میگم من یتیمم

منم برم خونم اصلا حتی نمیخوام ببینمشون، بابام خوبه ولی مامانم اونم طرف خودش میکنه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

ولی جالبش میدونی چیه این که میگن بچه نباید به پدر و مادرش بی احترامی کنه داد بزنه رو واقعا قبول دارم ...

دقیقااا

حالا پدر من خوبه ولی مادرم اصلا💔🖤

اصلا حیف اسم مادر 

چی بگم والا میگم محبت کن عین میمون موهای سرمو ناز می‌کنه مگه میخوای شپش درازی آخه مثلا گفتم صدات کرد ...

🤣🤣🤣 شپشو خوب اومدی ببین به این میگن محبت زوری محبت مصنوعی من خودم رلم همینطوری بود چندش آور بود طرز بیان کردن احساساتش آخرشم که هر چی میگفتم با این دوتا ایموجی جمعش میکرد (🥺💔 چیکار کنم بلد نیستم حالا که من بلد نیستم نباید زن بگیرم؟ ) آخرش گفتم گمشو بابا من که گناه نکردم با تو زندگی کنم طرز بیان میخام یاد بدم میرم کلاس گفتار درمان میزنم  دیگه چرا با تو کل کل کنم 🤣💔

سالهاس باهاش رابطه ندارم بچشم ندیدم فقط گفتم اون هنوز خونش با سه تا بچه و خودش ی اتاق خواب داره و ی ...

کار درست شما کردی

فقط امیدوارم خدا بهش وضع مالی بهتر بده

در آینده شرمنده بچه هاش نشه

من بابام سال ۹۶کلا سه تومن خرج جهیزیه کرد بقیشو شوهرم گرفت وام ده تومن بود بقیشو خورد ی ابم روش

شوهرم میگ که باید کلشو جهزیه بخرن راستم میگ و باید منتظر یه دعوای جدید باشم😭😭😭💔🖤

چی بگم والا مادرایی این نسل خیلی هاشون عجیبن

یه چیزی بگم باورت نمیشه

صدا رابطشون رو شنیدم به مامانم گفتم آروم من حالم بد میشه گفت ببخشید از تو اجازه نکرفتم و گفت میخواستی زود بخوابی که نشنوی😭😭😭😭😭🖤

اره دیگه فقیر مطلقن بچه میارن والا شاید به امید وام فرزند آوری و یارانس نمیدونم والا

چجوری میتونن اینطوری زندگی کنن نمی‌دونم فقط بفکر پولن نه آرامش خودشون و بچه 

🤣🤣🤣 شپشو خوب اومدی ببین به این میگن محبت زوری محبت مصنوعی من خودم رلم همینطوری بود چندش آور بود ط ...

این کلا مدلش همینه ی آدم مسخرس 

تو عمرش ب مادر خواهرشم هیچ محبتی نداره اونام بهونه کردن ک زنش یادش میده 

مثلا شش ماه یبارم ب خانوادش زنگ نمیزنه البته دلیل داره کدورتشون 

بچه اولم که که سالها پیش از بین رفت بعدش دیگه شوهرم ضد شد باهاشون 

ضمنن باباشم همه چیمونو بالا کشید 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
میگم میگه من ک بهت محبت میکنم میگم خب یکیشون بگو ولی حق بهش میدم ی مدته خیلی تحت فشاره بخاطر کار و چ ...

خوب اگه اینطوریه که تو باید حواستو بهش بدی نه اون 

اون داره از یه طرف برای زندگی تلاش می‌کنه تو هم درکش کن چند روز دیگه کارش تموم میشه میشین مثل قبل