2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون نمیتونه درست رفتار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 81 پست
اره دیگه فقیر مطلقن بچه میارن والا شاید به امید وام فرزند آوری و یارانس نمیدونم والا

تورو خدا آخه کی برا وام بچه میاره 😂😂😂😂

فقط تا زایمان سی چهل تومن خرجشه بچه. وام کجارو میگیره اخه

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادر احمق من چن تا بچه انداخته دورش نه میتونه نیاز هامونو برآورده کنه نه برامون وقت میزاره فقط یه شب ...

بازم آورده؟هوف چ بد 

لاقل میرف سرکار برا جهیزیت

تورو خدا آخه کی برا وام بچه میاره 😂😂😂😂فقط تا زایمان سی چهل تومن خرجشه بچه. وام کجارو میگیره اخه

نه والا ی بی مخ بچه میاره میگه حالا تو شرایط بدبختی الان وام که داره اون باز غنیمته

انقدر نادون دیدم سر این قضایا خدا می‌دونه 

کی هست قبول کنه الان تو فامیل خودمون زن و شوهر هر بار آنقدر دعوا میفتن که پسره ماشین رو میبره نزدیک ...

هیچی نمیشه فقط یه بچه بدبخت میشه 

همین مادربزرگه فردا روز مجبوره تو اون سن بدو دنبال بچه 

کم ندیدم مردای که از زنشون خوشش نمی یاد به راحتی میشه متوجه شد بچه رو مثل بقیه دوست نداره

کاش دوران عقد دقت کنن و وقتی پسره رفتاراش طبیعی نیست برن پیش مشاور همونجا تکلیفشون رو روشن کنن

من که تو اطرافیان خودم دیدم دوره عقد زهر مار بود ولی پدر دختره اجازه نمی‌داد طلاق بگبرن می‌گفت آبروم میره پدر و مادر باید حواسشون به دخترشون باشه الان پدر و مادر ها مجردی چهارچشمی بچه رو میپان بعد عروسی میگن دیگه دختر و دادیم تموم شد رفت 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
بازم آورده؟هوف چ بد لاقل میرف سرکار برا جهیزیت

میره ولی برا جهزیم نمیره

میره پولشو واس لباس و خوراکی و چیزای الکی خرج میکنه🖤

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

نه والا ی بی مخ بچه میاره میگه حالا تو شرایط بدبختی الان وام که داره اون باز غنیمتهانقدر نادون دیدم ...

خواهر احمق منم بخاطر زمین رایگان بچه سوم آورد😂بهش خاک رس هم ندادن😂

من که تو اطرافیان خودم دیدم دوره عقد زهر مار بود ولی پدر دختره اجازه نمی‌داد طلاق بگبرن می‌گفت آبروم ...

دقیقا چه اشتباه بزرگی 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
میره ولی برا جهزیم نمیرهمیره پولشو واس لباس و خوراکی و چیزای الکی خرج میکنه🖤

ای بابااااا 

خب وام ازدواجت یکم میذاشتن روش یکمم اقساطی می‌گرفتم تموم میشد چقد سخت گرفتن 

ای بابااااا خب وام ازدواجت یکم میذاشتن روش یکمم اقساطی می‌گرفتم تموم میشد چقد سخت گرفتن

هنوز نقشه دارن وامم نصفشو بردارن واس قسط

خدا خیرت بدهگفتم بی عقل زیاده البته دور از جون خواهرت

سالهاس باهاش رابطه ندارم بچشم ندیدم فقط گفتم اون هنوز خونش با سه تا بچه و خودش ی اتاق خواب داره و ی هال گفتن دولت بهشون زمین میده وام میده 

آخه آدم مگه رو وعده وعید حساب باز می‌کنه من هف سال صبر کردم تا شرایطم اوکی شه برای دومی اقدام کنم

ای بابااااا خب وام ازدواجت یکم میذاشتن روش یکمم اقساطی می‌گرفتم تموم میشد چقد سخت گرفتن

اینقدر رو سرم مشکله😭😭😭😭🖤