2777
2789
عنوان

‌7️⃣0️⃣روز دیگه عیده باورتون میشه 😐😂🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 94 پست
خدا دخترت رو برات نگه داره. 🌸مهم این هستش که شما و همسرت دوستش داشته باشین. إن شاالله به سلامتی به ...

ممنون

تا باردار شدم اکثر فامیل شوهرم عکس پسرشون گزاشتن پروفایل

نمیدونم هدفشون چی بوده

مثلا فکر میکنن من حسرت میخورم😐

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

دقیقا خانواده خودم پسرن ندارن میگن پسر باشهخانواده همسرمم همه پسر دارن عارشون میشه دختر بشه..منکه سپ ...

بله دقیقا همون بهترین کار این هستش که واگذار کنی به خدا و خودت رو اذیت نکنی.

اگر خدا رو خالق خودشون میدونن ، پس باید به خواست و تصمیم خدا هم احترام بذارن.

خدا رو شکر میکنم که شما اینطوری برخورد کردی. 💚

بعضی خانم ها ناراحتی ها رو به دخترشون هم منتقل میکنن یا دنبال هر راهی می‌گردن که بچه شون پسر بشه و به هر قیمتی رضایت اطرافیانشون رو جلب کنن. 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله دقیقا همون بهترین کار این هستش که واگذار کنی به خدا و خودت رو اذیت نکنی.اگر خدا رو خالق خودشون م ...

من عاشقش شدم حس میکنم همدمم میشه غمخوارم میشه

حالا خودم ک داداش نداشتم نمردیم از بی پسری

ممنونتا باردار شدم اکثر فامیل شوهرم عکس پسرشون گزاشتن پروفایلنمیدونم هدفشون چی بودهمثلا فکر میکنن من ...

خواهش میکنم.

همیشه میگم اینطور افراد سطح فکریه پایینی دارن یا انگار یجورایی فکرشون مریضه ، 

در غیر این صورت خانمی که برای خودش و جنسیت خودش ارزش قائل باشه ، هیچوقت نمیاد جنسیت بچه دختر رو تحقیر کنه. 

بچه ای که خالقش خداست. 😍

منو بخاطر اینکه بچم دخمله خیلی اذیتم کردن..چون میدونستم قراره اگه بچم دختر شد اذیت کنن رژیم گرفتم کل ...

جوش شیرین هم امتحان کردی‌؟؟شنیدم خیلیا جواب گرفتن برای پسر

ولی از من میشنوی همینکه خدا بهت بچه سالم بده برو نماز شکر بخون حسرت بچه تو دلت نمیمونه

من عاشقش شدم حس میکنم همدمم میشه غمخوارم میشهحالا خودم ک داداش نداشتم نمردیم از بی پسری

خدا رو شکر. 😍

إن شاالله محبت و صمیمیت بین شما و همسر و دخترت هر چه بیشتر و عمیق تر بشه. 💚💙💖

1403چه زود تموم شد

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛  هرگز بخشیده نمیشی🪽🖤🤌🏻

جوش شیرین هم امتحان کردی‌؟؟شنیدم خیلیا جواب گرفتن برای پسرولی از من میشنوی همینکه خدا بهت بچه سالم ب ...

آره عزیزم تاپیکا قبلم بخون

تخمک گذاری و همه چیو امتحان کردم ولی خاست خدا این بود

خدا رو شکر. 😍إن شاالله محبت و صمیمیت بین شما و همسر و دخترت هر چه بیشتر و عمیق تر بشه. 💚💙💖

ممنون عزیزم این تاپیکا ب انسان‌های باشخصیتی مثل شماها احتیاج داره

آره عزیزم تاپیکا قبلم بخونتخمک گذاری و همه چیو امتحان کردم ولی خاست خدا این بود

عزیزم حتما صلاحت دختر بوده 

بخدا خدا ۳ بار بهم بچه داده هم دختر هم پسر وقتی ۷ ماه میشدم ازم میگرفتتش،منم عاشق پسرم

ولی الان میگم فقط بچه باشه سالم بیاد بغلم 

ب حرف بقیه گوش نکن 

اینا به کنار چند روز دیگه تولدمه😂

😁😁😁

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم