2777
2789
عنوان

‌7️⃣0️⃣روز دیگه عیده باورتون میشه 😐😂🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 94 پست

عاشق نوروزم حتی عاشق خونه تکونیش 

از یلدا ب بعد روزا رو میشمارم برای نوروز 😍

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

و منی که هزار تا هدف داشتم تا عید و تا الان هیچ!!

من که تازه خونه تکونی کرده بودم اخع

تازه روز اول عید نوزدهم رمضانه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
عزیزم حتما صلاحت دختر بوده بخدا خدا ۳ بار بهم بچه داده هم دختر هم پسر وقتی ۷ ماه میشدم ازم میگرفتتش، ...

یعنی الان نینی نداری؟

وای چقد اذیت شده بودی🥹🥹🥹🥹🥹🥹

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

شوهر من دیروز رفته واسه خودش خرید عیدهم کرده

گیرداده به منم کی میری 

چقد عجله دارید😅تازه اول زمستونه

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

بچه بودم از سه ماه مونده به عید چوب خط میکشیدم هی یادش بخیر.چقدر سریع میگذره خداروشکر .انشاا...که ادامه اش با سرعت بیشتری سپری بشه

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

ن گلم ندارم بارداری دعات میگیره دعا کن منم باردار شم و بچمو ۹ماه سالم بدنیا بیارم خسته شدم از بس زو ...

برات دعا میکنم به حق علی اصغر امام حسین تا محرم امسال تاپیک بارداری و بزنی و نینی سالم بیاد تو بغلت 

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

هعیییی چقدر زود گذشت امسال🥺

چند اوقات شود صرف جهان فانی

نه در اندیشهٔ آغاز و نه پایان گذرد

حیف از این عمر گرانمایه که هر لحظه از آن

صرف طاعات توان کرد و بعصیان گذرد

گوش جان وصف حدیث تو کنم تا جانرا

لحظه لحظه بنظر حوری و غلمان گذرد