2777
2789
عنوان

‌7️⃣0️⃣روز دیگه عیده باورتون میشه 😐😂🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 94 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب حالا بدنت عادت گرده باید چه کنی

الان از دیروز دارم کالری شماری میکنم که کم کم وزنم بیاد پایین دیگه چیکار میشه کرد 

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

وای من باردارم حوصله هیشکیو ندارم اصلا فقط یکناری افتادم تو گوشی میچرخم

😍💚

امیدوارم زودتر سرحال بشی و حال دلت همیشه خوب باشه. 

إن شاالله این دوران رو به خوبی و به سلامتی پشت سر بذاری. 💖

نه من بچه ندارم.

منو بخاطر اینکه بچم دخمله خیلی اذیتم کردن..چون میدونستم قراره اگه بچم دختر شد اذیت کنن رژیم گرفتم کلی خودمو اذیت کردم ولی در نهایت خاست خدا بود دختر بشه..الان باهمه حتی خانواده همسرم رفت و آمد و قطع کردم خیلی تنهام فقط دلخوشیم دخملمه

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

منو بخاطر اینکه بچم دخمله خیلی اذیتم کردن..چون میدونستم قراره اگه بچم دختر شد اذیت کنن رژیم گرفتم کل ...

تو این سایت چند مورد مثل شما دیدم. 💔

من نمیدونم چرا هنوز هم بعضی ها این مدل تفکرات رو دارن ؟؟؟ 

انگار جای خدا هم میخوان تصمیم بگیرن. 

معمولا هم افرادی که این تفکرات رو دارن ، خودشون خانم هستن و درواقع دارن در حق هم جنس های خودشون ظلم میکنن. 💔

تو این سایت چند مورد مثل شما دیدم. 💔من نمیدونم چرا هنوز هم بعضی ها این مدل تفکرات رو دارن ؟؟؟ انگار ...

دقیقا 

خانواده خودم پسرن ندارن میگن پسر باشه

خانواده همسرمم همه پسر دارن عارشون میشه دختر بشه..

منکه سپردم ب خدا

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

منو بخاطر اینکه بچم دخمله خیلی اذیتم کردن..چون میدونستم قراره اگه بچم دختر شد اذیت کنن رژیم گرفتم کل ...

خدا دخترت رو برات نگه داره. 🌸

مهم این هستش که شما و همسرت دوستش داشته باشین. 

إن شاالله به سلامتی به دنیا بیاد و زندگیتون بیشتر از همیشه پر از خیر و برکت و شادی بشه. 💚💙💖