2777
2789
عنوان

‌7️⃣0️⃣روز دیگه عیده باورتون میشه 😐😂🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 94 پست
ممنونم گلم انشالله الهی دختر شماهم سالم و تپلی و ب موقع بیاد بغلت گلم

ممنون گلم برام دعا کن صبور باشم در برابر بقیه..ایشالا توهم باردار میشی و مراقب خودت خیلی باش من افتادم رو خونریزی استراحت مطلق بودم یجورایی خدا تنبیهم کرد ک چرا ناشکر بودم..ولی به خود خدا قسم برای من فرقی نداشت اطرافیان اذیتم میکردن پسر بشه پسر بشه..بخاطر حرف اونا خودمو ب رژیم های سخت بستم 

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون گلم برام دعا کن صبور باشم در برابر بقیه..ایشالا توهم باردار میشی و مراقب خودت خیلی باش من افتا ...

وا بچه اول رو چرا انقدر سخت میگیرن مگه دوره قدیم ک پسر پسر میکنن،باشه گلم 

از کسایی ک با رفت امد بهشون دچار تنش میشی فاصله بگیر حداقل تو دوران بارداری ک ب بچه ت اسیبی نرسه،فقط فاصــله بگیر ازشون هیچ خبری نگیر تا روانت اروم باش

من ک از اول مطلق بودم و سرکلاژ ولی جواب نداد،انشالله اینسری جواب بگیرم

وا بچه اول رو چرا انقدر سخت میگیرن مگه دوره قدیم ک پسر پسر میکنن،باشه گلم از کسایی ک با رفت امد بهشو ...

الهی جواب بگیری گلم

آره منو بس حرص دادن تپش قلبم بالاست با قرص متورال زندم 

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍