2777
2789
وقتی خودت بخاطر جا موندن از درس و دانشگاه ناراحتی با چه دلی جلوی برادرت رو گرفتی عذاب وجدان نداری ال ...

چی میگی؟! چه ربطی داشت الان؟! 

اگه میخوای قضاوت کنی اول درست بخون 

اسی گفته فردا امتحان داری درس تو بخون 

داداشش نباید به حرف کنه؟! 

اسی م میخواسته تهدید کنه حالا گفته اگه نخونی 

نمیزارم امتحان بدی یه همچین خط و نشون هایی تو همه خونه ها بین خواهر برادرا هست اسی فقط میخواسته به داداشش نشون بده الکی حرف نمیزنه داداشش نمیتونست مودبانه درخواست کنه درو باز کنه؟! حتما باید وحشی بازی درمیاوردن؟! بعد تازه حالا اسی بده شده؟! 

عجبا 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اگر خونده باشی کامل خواهرم در اومد بهم گفت ج نده بدون اینکه قبلش من چیزی بهش بگم و حتی بعدشم بازم ک ...

زیادی به عنوان بزرگتر خاله خرسه مهربونه شدی وقتی زیاد بهشون اهمیت بدی جوابت همین میشه نه برای درس نخوندنشون دل بسوزون نه وقتی فحش میدن ساکت باش دهنشو جر بده بفهمه مثل آدم حرف بزنه.خوبی که از حد بگذره حتی غریبه ها هم میگن مشکل از توعه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید که مادرش باید از بزرگتر حمایت می‌کرد نه اینکه اسی رو جلو خواهر برادر کوچکترش سنگ رو یخ کنه

امتحان ترم بچه مگه شوخی داره؟ 

من بگم از تو  عصبانیم تو رو از درس بندازم؟ چه منطقیه چه حرفاییه آخه میزنید جور دیگه جای دیگه داداشه رو ادب میکردم 

فعلا اسی خودش باعت سنگ رو یخ شدن خودش شده 

مامانم بدتر اونارو شیر کرد بهش میگم بچت درس نمیخونه چرا منو میزاری رو فشار میگی درس یادش بده

ولشون کن عزیزم وقتی میدونی اینجوریه کاش همون اول کاریش نداشتی ولی خب دیگه از الان به هیچی ش کار نگیر ولشون کن بی ادبا رو هرچی بیشتر دهن به دهنشون بزاری بیشتر روشون به روی تو باز میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
زیادی به عنوان بزرگتر خاله خرسه مهربونه شدی وقتی زیاد بهشون اهمیت بدی جوابت همین میشه نه برای درس نخ ...

بقران قسم هفت ماه من غذا درست کردم ظرف شستم لباس بشور تو سن ۱۸ سال حتی بابام نزاشت برم دانشگاه میگه مادرت رفته باید خونه داری کنی  اونوقت نهایتش خاهر برادرم فقط بتونن درس بخونن که هیچ نمیخونن و من صلاحشون میخوام ک میگم بخونن بعدش بهم میگن تو ج نده یی

😶عججججب🤑

کارش اشتباه نبوده شما چرا اینجوری هستین واقعا؟! 🤦‍♀️ینی الان کاره خواهر برادر کوچکترش درست بوده؟! ه ...

شمام ریدی با تربیتت به جا اینکه درروش قفل کنی ایننهمه اعصاب خودتو خراب کنی  زحمت میدادی به خودت برا خودت قران میخوندی هم اون یاد میگرفت هم برا خودت خوبه
نه بیا مثل یه ادم باشخصیت در روشون قفل کنی 

امتحان ترم بچه مگه شوخی داره؟ من بگم از تو عصبانیم تو رو از درس بندازم؟ چه منطقیه چه حرفاییه آخه می ...

ن شوخی نداره 

باید درس بخونه که نمیخونه  

تازشم  شما ک میگین کاریش نداشته باش 

مادر بنده همش گیر میده درس یادش بده میگم پسرت درس نمیخونه میگه یادش بده 

😶عججججب🤑

از منم میشنوی زیاد خودت ووقف خواهر برادرت نکن بع اندازه یعنی وظیفه ی خواهریت وبجا بیار ولی اول خودت براخودت مهم باشی که پس فردا همینا دستمزدت ومیدن وااینکه خواهر برادرت همه چی حالیشونه کوچیک نیستن که پس ۱۳ساله ودختر کلاس دهمی باید دیگه خودشون انجام وظیفه کنن 

عزیزم چرا طرفداری بیجا میکنی من آرامش ب خاهرم بدم اونم متقابلا همینه ولی رفتارم مثل سگ باشه انتظار د ...

شما یادبگیر عزیزم برای اینکه نظم و آرامش تو خانواده برقرار باشه لازمه حرفه بزرگتر رو داشته باشه و همه ادب داشته باشن چون یکی بی ادبه دلیل بر بی ادبی یکی دیگه نمیشه بعدم کجای رفتار اسی اشتباه بود؟! بده بهش میگه درس تو بخون؟! اگه همون اول به حرف می‌کرد که اینجور نمیشد تازه اینجورم بشه همنقدر نباید ادب داشته باشن مودبانه بیان بگن درو باز کن؟! وقتی مادره یه بچه همچین طرز فکری داشته باشه نباید انتظار داشته باشیم بچه ها با ادب باشن 

چی میگی؟! چه ربطی داشت الان؟! اگه میخوای قضاوت کنی اول درست بخون اسی گفته فردا امتحان داری درس تو بخ ...

شما از نظراتت مشخصه بچه ای حرفی با شما ندارم 

همه اسی رو مقصر میدونن این کافیه تا اسی بفهمه اشتباه کرده تذکر داده میشه اما جلوشو حق نداره بگیره 

اینکه من بزرگم و حرفم حرفه و رد خور نداره هرکی به حرفم گوش نده مجازاته به هر قیمتی درسته؟ 

موارد دیگه شاید باید مجازات می‌کرد اما در مورد امتحان ترم اصلا حقی نداره 

شمام ریدی با تربیتت به جا اینکه درروش قفل کنی ایننهمه اعصاب خودتو خراب کنی زحمت میدادی به خودت برا ...

پونصد دادم بهش گفتم برات توپه میخرم این کتابت بیا بخون میگفت از لج تو درس نمیخونم حرص بخوری 

شما با خودت چند چندی؟!

😶عججججب🤑

امتحان ترم بچه مگه شوخی داره؟ من بگم از تو عصبانیم تو رو از درس بندازم؟ چه منطقیه چه حرفاییه آخه می ...

چون شوخی نبود اسی گفت بهش درس بخونه 

بعدم چون از دستش عصبانی بوده اونو از درس ننداخته که 

اگه میخواید قضاوت کنید حداقل درست بخونین 

شما از نظراتت مشخصه بچه ای حرفی با شما ندارم همه اسی رو مقصر میدونن این کافیه تا اسی بفهمه اشتباه ک ...

احتمالن شما بچگی خیلی غرورتون له شده از طرف بزرگتر که الان کلی  دل گرفتی گلم 

😶عججججب🤑