2777
2789
تو به فکر آینده خودت باش چرا وقتی خودت اوضاعت خوب نیست برای اونا دلسوزی میکنی؟ اونا به جایی برسن کسی ...

میدونی میگی به فکر خودم باشم اما تو این هفت ماه من خونه داری کردم  ی درسم ک بهشون میگم بخونن بخاطر خودشونه اماااا اگه فقط ی صبحانه اماده نکنم خواهرم بهم میگه تنبل بی عرضه غذام کو قهر میکنه بابام میگه شام چی دادی ب پسرم اصلا نمیگن  تو چیزی نیاز دازی یا نه؟ بعدشم بابام نزاش امسال برم دانشگاه با این شرایط سال دیگم نمیتونم برم 

😶عججججب🤑

بله همنقدر که شما ادب داری کافیه ادب هرکس از طرز صحبت کردنش معلومه 😏

باز خوبه نهایت بی ادبی من ( ریدی ) ه بی ادبی زبانی
ولی شما مشکل از ذهنتونه که فکر کردین باید هرکاری که میگین انجام بشه
سالهاست مردم فهمیدن دیکتاتوری به جایی نمیرسه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی میگی؟! چه ربطی داشت الان؟! اگه میخوای قضاوت کنی اول درست بخون اسی گفته فردا امتحان داری درس تو بخ ...

من کلیدارو میخاستم بدم خواهرم گفت مثل سگ داری میدی 

منم ب غرورم بر خورد ندادم 

اخرش داداشم از دیوار پرید رفت امتحانشو داد اومد 

😶عججججب🤑

باز خوبه نهایت بی ادبی من ( ریدی ) ه بی ادبی زبانی ولی شما مشکل از ذهنتونه که فکر کردین باید هرکاری ...

باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب پس چیشده؟! 1 ساعت وایستاده التماس؟! اسی م شمره باز نکنه؟!

درسته هم حرف شما هم اسی که باید میگفت درو بازکنه اسی هم نکرده خواهرشم بهش گفته جند-ه تنش خانواده رفته بالا پسره دیرش شده اسی هم مث بچه ها قهر کرده گفتم باز نمیکنم 1 ساعت واینستاده درسته باز نکرده اونم تهدید کرده

میدونی میگی به فکر خودم باشم اما تو این هفت ماه من خونه داری کردم ی درسم ک بهشون میگم بخونن بخاطر خ ...

خب نکن عزیزم نکن 

هیییچکی جز خودت نمیتونه خودتو مجبور به انجام کاری بکنه از این به بعد نکن خودت برای خودت احترام قائل شو هدف تو انتخاب کن توی راه هرررچی پیش اومد به خودت قول بده پا پس نمیکشی بخاطر خودت 2 روز دیگه همه میرن و فقط خودت میمونی با عمرت که ازبین رفته و حسرتهایی که برات مونده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من کلیدارو میخاستم بدم خواهرم گفت مثل سگ داری میدی منم ب غرورم بر خورد ندادم اخرش داداشم از دیوار پر ...

اسی جان عزیزکم کارت برعکسه 

دقیقا اینجا تو باید برخورد جدی را با خواهرت میکردی 

ما شاید تند باهات حرف بزنیم دشمنت که نیستیم 

شرایط رو هم درک میکنیم مقصر نه شمایی نه خواهر برادرت مقصر بزرگتر شماست  که بیخیال سه تا بچه رو به جون هم. انداختن شما هیچ گناهی ندارین 

عقده های خودتون رو سر کوچیک تر ها خالی نکنید بخدا گناه دارن بچه ها

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
کارش اشتباه نبوده شما چرا اینجوری هستین واقعا؟! 🤦‍♀️ینی الان کاره خواهر برادر کوچکترش درست بوده؟! ه ...

هیچ خواهری هیچ حقی نسبت به برادرش نداره!

بزرگتر احترام بزرگیشو نگه داره تو کاری که مربوط بهش نیست دخالت نکنه

با کسایی که تاپیک 

فتم خوندم اشکال شما دلسوزی بیش از حده و اینکه جای خودتو با مادرت عوض کردی 

ببین برای کسی بمیر که برات تب کنه شما این بچه هارو نزاییدی مادرت زاییده و با این روش تربیت و رفتارش درس خوندن و رفتارشون هم مشکل خودشه 

حتی منم که پشت گوشی هستم استرس گرفتم بخاطر اون بچه که امتحان داشته و تو نزاشتی

میدونی میگی به فکر خودم باشم اما تو این هفت ماه من خونه داری کردم ی درسم ک بهشون میگم بخونن بخاطر خ ...

چه شما حرص بخوری چه نخوری اونها کار خودشون رو می کنن، دانشگاه رو که ازت گرفتن دیگه روح و روانت رو خودت دو دستی تقدیمشون نکن، می خوان بخونن می خوان نخونن، مگه برای اونها مهمه که به خاطر رسیدگی به اونها شما از درس و دانشگاه افتادی که درس و پیشرفت اونها اینقدر برای شما مهمه؟ رهاشون کن.

شما مادر این بچه ها نیستی، مسئول نبودن مادرتون هم شما نیستی، پس از ایفای نقش مادری و جبران نبود مادر دست بردار.

ینی هر کی که سنش بیشتره بزرگ نیست ادم باید بز ...

منم همون رو میگم 

اسی فکر میکنه به سن هست

شعور خواهر اسی ازش بیشتره

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که