2777
2789
اگر خونده باشی کامل خواهرم در اومد بهم گفت ج نده بدون اینکه قبلش من چیزی بهش بگم و حتی بعدشم بازم ک ...

یعنی صبح بلند نشدی در قفل نکردی؟؟؟،

تایپیک میزنید جوابتونم میدیم ی جمله بلدید کارما سرتون میاره، وقتی کارت اشتباهه باید بگیم آفرین خوب کاری کردی؟

این خودش احترام بزرگتر رو حفظ نکرده مادرش گفته درو باز کن لج کرده نع نمیکنم چه با افتخارم تعریف میکن ...

ببخشید که مادرش باید از بزرگتر حمایت می‌کرد نه اینکه اسی رو جلو خواهر برادر کوچکترش سنگ رو یخ کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه بزرگتری به سنه

یعنی چه

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

اره درست میگی چجوری بفکر باشم نمیزارن بابام نزاش امسال برم دانشگاه سال دیگم نمیشه چون میخوام درس ب ...

وقتی خودت بخاطر جا موندن از درس و دانشگاه ناراحتی با چه دلی جلوی برادرت رو گرفتی 

عذاب وجدان نداری الان؟ 

یعنی صبح بلند نشدی در قفل نکردی؟؟؟،تایپیک میزنید جوابتونم میدیم ی جمله بلدید کارما سرتون میاره، وقتی ...

کارش اشتباه نبوده 

شما چرا اینجوری هستین واقعا؟! 🤦‍♀️

ینی الان کاره خواهر برادر کوچکترش درست بوده؟! 

همین کارا رو میکنید بچه ها بلد نیستن احترام به بزرگتر بزارن انقد پررو شدن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین عزیزم اندازه نگه دار که اندازه نکوست. زیاد از حد دل نسوزون واسه خواهر برادرت. فدا سرت که نمیخونه. بذار اصلا بیافته. تو به فکر زندگی خودت باش هرکس مسئول زندکی خودشه. مامانتم زنگ میزنه بگو باشه ولی کارنداشته باش. یک لقمه نون واسه خودت درست میکنی جلو اونا هم بذار همین. دیکه به کارای دیگه شون کارنداشته باش این دیگه وظیفه ی پدرمادرته.

من میخواستم کلیدارو بهش بدم خواهرم گفت مثل سگ الان کلیدارو میدی به غرورم بر خورد ندادم

حالا که مادرتون نیست شما ها باید هوای هم دیگه رو داشته باشید نه که به هم بدوزید و دنبال مقصر بگردید

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

دختر منم کلاس چهارمه گاهی اوقات درس نمیخونه پس منم لج کنم بگم نمیزارم بری مدرسه اتفاقا زودتر میفرستمش مدرسه تامعلم ازش سوال کنه خجالت بکشه بیاد خونه بفهمه باید درس بخونه تاخجالتم نکشه کارشمام اشتباه بود خودش نمرش بدمیشد

ببخشید که مادرش باید از بزرگتر حمایت می‌کرد نه اینکه اسی رو جلو خواهر برادر کوچکترش سنگ رو یخ کنه

مامانم بدتر اونارو شیر کرد 

بهش میگم بچت درس نمیخونه چرا منو میزاری رو فشار میگی درس  یادش بده 

😶عججججب🤑

کارش اشتباه نبوده شما چرا اینجوری هستین واقعا؟! 🤦‍♀️ینی الان کاره خواهر برادر کوچکترش درست بوده؟! ه ...

عزیزم چرا طرفداری بیجا میکنی 

من آرامش ب خاهرم بدم اونم متقابلا همینه 

ولی رفتارم مثل سگ باشه انتظار داری بشینه نگام کنه چون بزرگترم 

اینو یاد بگیر هر آدمی تو هر سن و سالی برای خودش شخصیت داره باید درست رفتاری کنی