2777
2789

عزیزم تو بهترین کارو کردی 

ولی اینکه همش به داداشت بگی درس بخون درست نیست چون اینجوری بار میاد و اهمیت مدرسه و درس رو نمیتونه بفهمه خودش باید یادبگیره که اینا براش مهمه یه بار درس شو نخوند نمره کم گرفت معلم دعواش کرد مامان دعواش کرد بابا محرومش کرد از چیزایی که دوس داره دفعه بعدی مسئولیت پذیر میشه حواسش بیشتر جمع میشه 

الان تو خیلی خوب کردی سره حرفت موندی 

ولی خب اینجوری اونا پر رو تر میشن عزیزم توم میشی آدم بده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کار شما کاملا اشتباه بوده 

می‌دونم این حرف ها رو از روی دلسوزی به برادرت میزدی اما رها کن گلم 

هرچقدر بیشتر بگی درس بخون ازت بیشتر دور میشن 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

تو خواهرشی ، مامان باباش نیستی که اینجوری سرشون درمیاری 

تازه مامان باباتم حق ندارن همچین کاری با بچشون بکنن 

چقدر رفتارت زشته اونا برده ی تو نیستن که بخان فقط حرف تورو گوش بدن

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

منم عصبی میشم وقتی پسرم درس نمیخونه میزارنه به مسخره بازی 

ولی یه کم آروم باش عزیزم اونا رو به حال خودشون بزار باهاشون خوب باش تا خوب باشن باهات احترام تو نگه دارن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بزرگی ک نتونه بزرگی کنه باید بزنی تو دهنش احترام ک جای خود داره

اگر خونده باشی کامل خواهرم در اومد بهم گفت ج نده بدون اینکه قبلش من چیزی بهش بگم  و حتی بعدشم بازم کوتاه اومدم 

قضاوت کردن خوب نیست کارما سرت میاره

😶عججججب🤑

الهییی بمیرم برات میدونم شرایط سختی داری کاملا درکت میکنم ایشالله خدا بهتون کمک کنه

ببین اون بچه ها الان از درون خیلی غمگینن ولی در ظاهر شادن الان ترس دارن تو کمکشون باش

با معلمشون اگ میتونی صحبت کن و شرایط خونواده رو توضیح بده

نه بابا از رودیوار رفته امتحان نخونده رو داده اصلا درس نخونده که رفتن نرفتنش مهم باشه ایشونم بیخودی ...

مطمئن باش بچه ای که با چوب میاد بیفته به جون اسی تا درو باز کنه و چاره ای هم نداشته باشه و در نهایت از رو دیوار بپره بره درسش براش مهمه  

منم عصبی میشم وقتی پسرم درس نمیخونه میزارنه به مسخره بازی ولی یه کم آروم باش عزیزم اونا رو به حال خو ...

من میخواستم کلیدارو بهش بدم خواهرم گفت مثل سگ الان کلیدارو میدی به غرورم بر خورد ندادم 

😶عججججب🤑