2777
2789

از لحاظ جنسی

و از لحاظ غذا

این دوتا در بهترین حالت باشن

یعنی زن همیشه مشتاق رابطه باشه و بهترین و فعالترین ورژن خودشو تو رابطه نشون بده

خوشمزه ترین غذاهارو با دیزاین های قشنگ اماده کنه

مرد دیگ مگ شمر بن ذلجوشن باشه ک خر نشه

ما از دیروز جنگ داشتیم سر رابطه چون من خسته میشم دوتا بچه زیر ۳ سال دارم

و شوهرم به دلیل اینک ده روز بود نداشتیم دیگ به خاطر اون هیچ کنترلی روی اعصابش نداشت دیروز تا سر طلاقم رفتیم. حساب کتاب کردیم مهریمو هم داشت جور میکرد منم میرفتم واس دادخواست

ک بلاخره رابطه برقرار شد و الان چپ و راست میره میاد بوس لب و فلان

واقعا آقایون چس مثقال تو سرشون مغز نیست🤣

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😃

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ببخشید ولی من ربات نیستم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بالاخره نصیحت های نی نی سایت روی یکی درست جواب داد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️