2777
2789
عنوان

با دوتا چیز شوهراتونو عاشق خودتون کنید⛔️

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 63 پست
اونم واقعا یه مدل دیگشما زنا باید تیم بشیم نسل اینارو بکنیم از زمین خودمون باشیم و یه دنیا عشق و حال ...

ولی مرد با درک و شعور خیلی خوبه که متاسفانه من فکر میکنم نسلشون منقرض شده بیشتر مردا خودخواه و خودشیفته آن هرچی اونا بگن باید بشه وگرنه جنگ و دعوا و طلاق و..

آرامش و عشق تو خونه اتون پابرجا سخت نگیرید زندگی رو به هم یه جا شما کوتاه بیا یه جا ایشون ان شالله ب ...

ممنون عزیزدلم 

همیچنین شما و کل بچهای نی نی سایت

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی من هم اشپزیم خوبه هم رابطه ولی شوهرم خیانت کرد دکتر بردم میگه کمالگراست دایم مقایست میکن حالا ای ...

نمیدونم باور کن

من تازه یکم تونستم بفهمم شوهرم چه مدلیه

باید در طول زندگی بفهمیش و سعی کنی بهتر بشه البته اول اون باید بخواد ک زندگیش روی روال باشه

لامصبا همش دنبال چیزهای ممنوعه هستند آدم بشو هم نیستن

فقط همون لحظه هم خوبن نیم ساعت بعد همون میشن که بودن، والا من که هر کار می کنم راضی نیست منم دیگه بی خیال شدم اصلا بهش بها نمیدم چرا اونا نباید ما رو راضی کنن؟؟؟

بذار ما شوهرمون جورشه حالا🤣

نمیتونم جهشی برم مرحله بعد 🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

فقط می‌تونم بگم خانوما چیزایی که اینجا دارن میگن نسبت به همه نمی‌تونست بکنه نسبت به همه نمی‌تونه درست باشه یکی هست شوهرش واقعاً شخصیت داره واقعاً شعور داره زنشو زندگیشو بچه‌شو دوست داره بهشون اهمیت میده و احتیاجی نیست که شما از طریق شکم و از طریق رابطه و فلان و اینا بخواین سیاست به خرج بدین و اونا عاشق خودتون کنید یه سری از مردام که شعور و شخصیتی ضعیف هستند و اینا باید هزار و یک جور ترفند به کار ببندید تا مثلاً اونا رو سرگرم زندگی و با محبت و نمی‌دونم آدم و فلان و اینا بکنید خیلی این مورد در مورد همه مردا صدق نمی‌کنه اگر زندگیتون خوب هستش خیلی درگیر این چیزا نشید

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

میدونم خیلی سخته ها خیلی خیلیمن دخترن ۱۴۰۰ دنیا اومد پسرم ۱۴۰۲ تا دخترمو از شیر گرفتم پسرم و حامله ش ...

بهترین کار اینه که کمک کردن مرد رو تو خونه و بچه داری جا بندازی و روتین کنی که کمتر خسته بشی و بهت فشار بیاد

حالا در همون حدی که میتونه و وقت داره. ولی واقعا باید یه مشارکتی داشته باشه وگرنه زن واقعا فرسوده میشه

مردا هیچ وقت از خانم خودشون راضی نیستن همیشه زنای دیگران بهترن

ولی همه اینجوری نیستن رفته بودیم تالار عروسی شوهرم میگف هیچکس زیبایی صورتو اندامتو نداره با یه زایمان عالی هستی تو تالار میدرخشی 

فقط همون لحظه هم خوبن نیم ساعت بعد همون میشن که بودن، والا من که هر کار می کنم راضی نیست منم دیگه بی ...

میدونی چرا اون بی ذات ها ما را راضی نمیکنن چون اونقدر زن تو فضای مجازی و واقعی ریخته یه دقیقه ای با یکیشون اوکه میشن مارا فراموش می کنن 

یه معضل اجتماعی غیر قابل حل

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

فقط می‌تونم بگم خانوما چیزایی که اینجا دارن میگن نسبت به همه نمی‌تونست بکنه نسبت به همه نمی‌تونه درس ...

رابطه برای اکثریت چه عرض کنم ۹۸ درصد مردا مهمه

البته جدا از اون طیف مردای ک سرد مزاجن و کلا رابطه نمیخوان

و آشپزی خوب و غذاهای خوشمزه 

فعال بودن و شاد بودن تو رابطه 

چیزای بدی نیستن ک اگر اجرا بشه مردای هستن ک سرد بشن و فلان

رعایت این دو مسئله تو زندگی توسط زن مهمه در کل

ولی همه اینجوری نیستن رفته بودیم تالار عروسی شوهرم میگف هیچکس زیبایی صورتو اندامتو نداره با یه زایما ...

چه خوب خوشحال شدم برات انشاءالله خدا برا هم نگهتون داره البته من حس می کنم بعضی از مردا بیان نمی کنن شاید خیلی از مشکلات از همین بیان نکردنه احساس باشه

من عمل بینی کردم بیستو اندی روز رابطه نداشتیم🥴

عب نداره 

این دیگ مشکلی نیست ک عزیرم

منم دوتا بارداری داشتم

سر هر دو نزدیک ب ۶ ماه نداشتیم 

ولی شوهرم خدایی سر هردو رعایت کرد

ولی یکی دو روز اخیر با عرض پوزش تحریک میشو ولی نمیشد داشته باشیم و بعد اون این درد بدی تو بیضه داشت واس همین مسئله 

دیگ جوری شد ک کج راه میرفت دیسب و با منم دعوا کرد ک تو تمایل نداری هیچ فکری ب من نمیکنی ک منی ک زن دارم اینجوری بشم

میدونی چرا اون بی ذات ها ما را راضی نمیکنن چون اونقدر زن تو فضای مجازی و واقعی ریخته یه دقیقه ای با ...

اره همسرم میگه همکارم همش میگه خانمم سرده (همکارش یه مقدار مشکل داره خیلییی کم ) میگفت با یه خانم تلفنی صحبت کرده قرار گذاشته بره پیش خانمه اقام می کفت وقتی تلفن رو قطع کرده اینقدز خوشحال بوده زنه قبول کرده خاک بر سر این زنای خیابونی 

اره همسرم میگه همکارم همش میگه خانمم سرده (همکارش یه مقدار مشکل داره خیلییی کم ) میگفت با یه خانم تل ...

همشون خیابانی نیستن بعضیا حتی متأهل هم هستن عادت به هرزگی کردن 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨