2777
2789
عنوان

با دوتا چیز شوهراتونو عاشق خودتون کنید⛔️

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 63 پست

میدونم خیلی سخته ها خیلی خیلی

من دخترن ۱۴۰۰ دنیا اومد پسرم ۱۴۰۲ 

تا دخترمو از شیر گرفتم پسرم و حامله شدم بین شیر دادنم ب بچه اول و دوم فقط نه ماه فاصله هس

و از لحاظ روحی و جسمی بخدا خیلی خستم 

دیروز و کلا گریه کردم چشام باد کرده ی وصغی

ولی ب این نتیجه میرسم مردا نسبت ب نیازشون هیچ درکی از طرف مقابل و شرابط ندارن

اگر مثل من بچه دارید و زندگیتون رو حالته نرماله شوهرتون زیاد ادم سمی نیست و میتونید در آرامش زندگی کنید اگر شرایط اوکی باشه

بنظرم تلاش کنید حتی اگر خسته هستید رابطه خواست قبول کنید

غذا رو اولش ک باید اون تامین کنه

ولی سعی کنید همیشه سر تایم بپیزید ک جا بیفته و خوشمزه بشه ک اینحوری شکم و زیر شکمش اوکی باشه و هرچی گفتید قبول کنه یهو دیونه نشه

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من خندم گرفت به متنش خصوصا نشستن حساب و کتاب مهریه بعد رابطهاز صبحم انگار نه انگار 😅

😅😅😅

دعواهای زن و شوهری

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ببخشید ولی من ربات نیستم

دقیقا دیروز من فقط اینو میگفتم و شوهرم اصلا انگار نمیشینید

ولی درسته حرفتون

ولی شرایط من با شما متفاوته مال من پای دوتا بچه وسط و اینک اگر من این دوتا رو تا جای ممکن اجرا کنم و اونم تلاشمو بیینه واقعا مرد بدی نیست 

همه ی شوهرا اینجوری نیستن متاسفانه.  شوهر من جدا میخوابه و رابطه اصلا اهمیت نداره براش چون همش خستس از صب تا شب سرکاره و دیگه برا منم مهم نیس . و باهمم خوبیم  . غذامم همیشه براهه چون خودمم شکمو ام. همیشه میگه دستپختت عالیه. 

مردا هیچ وقت از خانم خودشون راضی نیستن همیشه زنای دیگران بهترن

لامصبا همش دنبال چیزهای ممنوعه هستند 

آدم بشو هم نیستن 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

ولی من خندم گرفت به متنش خصوصا نشستن حساب و کتاب مهریه بعد رابطهاز صبحم انگار نه انگار 😅

باور کن هی میگفت فلان و فلان میفروشم مهریه تو میدم 

منم میگفتم از ی قرون نمیگزدم خیال کردی

اونم میگفت اره میخوام چیکار مهریه تو رو همشو میدم 

دقیقا دیروز من فقط اینو میگفتم و شوهرم اصلا انگار نمیشینیدولی درسته حرفتونولی شرایط من با شما متفاوت ...

البته موضوعی ک بهش اشاره کردید مهمه

ولی نباید صرفا همین موضوع بشه اساس زندگی

به خصوص بعد بچه شما تنها همسر نیستید مادرم هستید وظایفتون بیشتره

اینجا همسرا باید درکشون و نشون بدن 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

همه ی شوهرا اینجوری نیستن متاسفانه. شوهر من جدا میخوابه و رابطه اصلا اهمیت نداره براش چون همش خستس ...

اونم واقعا یه مدل دیگش

ما زنا باید تیم بشیم نسل اینارو بکنیم از زمین خودمون باشیم و یه دنیا عشق و حال بخدا

همه ی شوهرا اینجوری نیستن متاسفانه. شوهر من جدا میخوابه و رابطه اصلا اهمیت نداره براش چون همش خستس ...

اینجوری زندگی سخته آدم فکر می کنه به این وضعیت عادت کرده اما در واقع افسردگی خفیف گرفته 

به مرور زمان شدید میشه 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

باور کن هی میگفت فلان و فلان میفروشم مهریه تو میدم منم میگفتم از ی قرون نمیگزدم خیال کردیاونم میگفت ...

آرامش و عشق تو خونه اتون پابرجا 

سخت نگیرید زندگی رو به هم یه جا شما کوتاه بیا یه جا ایشون 

ان شالله بچه هادتو آرامش بزرگ بشن همیشه ❤️

میدونم خیلی سخته ها خیلی خیلیمن دخترن ۱۴۰۰ دنیا اومد پسرم ۱۴۰۲ تا دخترمو از شیر گرفتم پسرم و حامله ش ...

اسی من هم اشپزیم خوبه هم رابطه ولی شوهرم خیانت کرد دکتر بردم میگه کمالگراست دایم مقایست میکن حالا اینقد هم سختگیری میکن بمن میگه کسی نبینت خب اگ از نظرش خوبم چرا مقایسه میکن اگرم ن چرا سختگیر

البته موضوعی ک بهش اشاره کردید مهمهولی نباید صرفا همین موضوع بشه اساس زندگیبه خصوص بعد بچه شما تنها ...

نشون میده واقعا 

کمک میکنه 

ب بچها خیلی اهمیت میده

بمنم همینطور

ولی تو این ۸ سال هیچوقت اینشکلی ندیده بودمش

چون همیشه بالا پایین رابطه داشتیم ولی اینسری من دیگ کشش و نداشتم و از لحاظ روحی خسته بودم

دیگ درک نکرد و دعوامون بالا گرفت 

ولی خداروشکر رفع شد

تاپیک ک زدم واس این بود یه گوشزدی بشه ب خانوما اگر تو شرایط منن بتونن با حرفام یکم رسیدگی کنن و از دستشون در نره مدیریت زندگی