2777
2789
عنوان

شوهر دختر عمه شوهرم فوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 76 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا خانوادش که هیچ،حالا یه زنگ بزنن درحد یه تسلیت ساده،چیزی نمیشه،بگو خبر نداشتن که داماد عمت فوت ک ...

نه اینجور آدما همیشه این بهونه ها رو میگیرن،داداشم ۳۰ سالشه یه بار براش غذا بردم برگشت گفت منتظرم بابا مامانت زنگ بزنن ازم تشکر کنن برا بچشون غذا بردیم،داداش ۳۰ سالم والا خودش زبون داره برا تشکر چرا باید مامانم بزنه

به خدا بابا مامانش میخواد مریض شده مامانت چرا به مامانم نزد،خواهرش میخواد مریض شده مامانت چرا زنگ نز ...

بگو آره میخام اختلاف بندازم توکه هنوز نافت وصله به‌اونا غلط کردی ازدواج کردی

بگو اون تو اونم خانوادت ببینم میخان تاج بذارن سرت

چه دغدغه های داره مردتیکه بیکار و خاله زنک ببر شوشولشو‌ببرن براش ممی بذارن بشه زن خونه بیشتر بهش میاد

‏در‌ من خری به گل نشسته.

نه اینجور آدما همیشه این بهونه ها رو میگیرن،داداشم ۳۰ سالشه یه بار براش غذا بردم برگشت گفت منتظرم با ...

خدایی همه جور شوهر اینجا دیده بودم جز این... به نظرم عقده های زیادی داره با روانشناس صحبت کن. با غصه خوردن حل نمیشه. فقط، از چشمت میافته

نه اینجور آدما همیشه این بهونه ها رو میگیرن،داداشم ۳۰ سالشه یه بار براش غذا بردم برگشت گفت منتظرم با ...

میفهمم چی میگی،دایم طلبکارن،جالبه اینجور ادما همیشم یه طرفس،همسرم یسری برکشت گفت مامانت چرا هرروز زنگ میزنه به تو ولی به من نه،گفتم من بچشم تو دامادشی،مگه مادر تو هرروز به من زنگ میزنه؟کلا هم وظیفه تو بعنوان کوجیکتر بهش زنگ بزنی

والا من میگفتم زنگ بزنن ولی میبینم وقتی شوهرمو جای آدم میزاریم خودشو بالاها فرض میکنه،یه بار بهم گفت ...

خب بهش بگو  د آخه وقتی هم سراغ میگیرن که تو فازه خودشیفتگی بر میدارتت آقااااااا