بعد الان شوهرم با من دعوا که چرا خونوادت به منو خونوادم زنگ نزدن تسلیت بگن😐میگم بابا شوهر دخترعمت واقعا دیگه دوره😐😐والا زندگیمون شده خاله زنک بازی این چرا زنگ نزده اون چرا زنگ نزده اونیکی چرا اینو گفته
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بگو شوهر دختر عمه منم مرد به خانوادت بگو زنگ نزنن، انقدر بدم میاد یه مشت غریبه و فک و فامیل این و اون میان تو ختمی که ربطی بهشون نداره، کاش جمع بشه این رسمای مسخره
نه اینجور آدما همیشه این بهونه ها رو میگیرن،داداشم ۳۰ سالشه یه بار براش غذا بردم برگشت گفت منتظرم با ...
میفهمم چی میگی،دایم طلبکارن،جالبه اینجور ادما همیشم یه طرفس،همسرم یسری برکشت گفت مامانت چرا هرروز زنگ میزنه به تو ولی به من نه،گفتم من بچشم تو دامادشی،مگه مادر تو هرروز به من زنگ میزنه؟کلا هم وظیفه تو بعنوان کوجیکتر بهش زنگ بزنی