بعد الان شوهرم با من دعوا که چرا خونوادت به منو خونوادم زنگ نزدن تسلیت بگن😐میگم بابا شوهر دخترعمت واقعا دیگه دوره😐😐والا زندگیمون شده خاله زنک بازی این چرا زنگ نزده اون چرا زنگ نزده اونیکی چرا اینو گفته
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آره مال منم دقیقا همینو میگه،به من میگه هر روز به مامانم زنگ بزن
وای خدا بهت صبر بده ...من بودم تا حالا چند تا کفن پوسیده بودم ( دور از جون تو البته) ببین بهش رو نده چند بار که ازین حرفا زد ،سرش داد و بیداد کن و بهش بگو خیلی زشته مرد اینقدر خاله زنک باشه ...خودت از این حجم از خاله زنک بودنت خجالت نمیکشی!😁😁
ولی کلا سعی کن در جریان هیچی نباشه .جلوش با خانوادت حال و احوال نکن یا براشون کاری نکن که ایشون زبونش دراز نباشه
و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
میدونی هیچوقت خودشو نشون نداده بود مثلا من موقع ازدواج گفته بودم کار کردنم خط قرمزمه باشگاهم خط قرمزمه همه چی رو قبول کرده بود،عروسی که گرفتیم اومدیم خونمون این از فرداش تغیر کرد هر روز اخلاقش فرق میکرد به پوششم گیر میداد که جلو باز حق نداری بپوشی کوتاه حق نداری،به کار کردنم که حق نداری من دوست ندارم کار کنی،الان نه میزاره باشگاه برم نه کار کنم نه دانشگاه نه کلا،واقعا دیگه خسته شدم،آخه چرا با دروغ ازدواج میکنید
میدونی مردم برا چی دعوا میکنن ما برا چی،یه روز سر داداشش یه روز سر خواهرش یه روز سر مادرش یه روز خواهرزاده یه روز سر جاری،یعنی دوست داره زندگیش خراب شده اما تعصب بیجای خونوادشو به کسی نده