2777
2789
عنوان

شوهر دختر عمه شوهرم فوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 77 پست
میفهمم چی میگی،دایم طلبکارن،جالبه اینجور ادما همیشم یه طرفس،همسرم یسری برکشت گفت مامانت چرا هرروز زن ...

آره مال منم دقیقا همینو میگه،به من میگه هر روز به مامانم زنگ بزن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره مال منم دقیقا همینو میگه،به من میگه هر روز به مامانم زنگ بزن

وای خدا بهت صبر بده ...من بودم تا حالا چند تا کفن پوسیده بودم ( دور از جون تو البته) ببین بهش رو نده چند بار که ازین حرفا زد ،سرش داد و بیداد کن و بهش بگو خیلی زشته مرد اینقدر خاله زنک باشه ...خودت از این حجم از خاله زنک بودنت خجالت نمیکشی!😁😁

ولی کلا سعی کن در جریان هیچی نباشه .جلوش با خانوادت حال و احوال نکن یا براشون کاری نکن که ایشون زبونش دراز نباشه 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
ببخشید عزیزم میپرسم تحصیلاتش چقدره؟؟

کاردانی،مربی و داور کنگفور ناخنکاری پدیکوریستکار مژه کار،مربی رقص،مترجم زبان ترکی و عربی،تو کار فینگرفود و دسر،ولی خاک تو سر بی لیقتش نمیزارن کار کنم

مدت کمیم نامزد نبودی والا

میدونی هیچوقت خودشو نشون نداده بود مثلا من موقع ازدواج گفته بودم کار کردنم خط قرمزمه باشگاهم خط قرمزمه همه چی رو قبول کرده بود،عروسی که گرفتیم اومدیم خونمون این از فرداش تغیر کرد هر روز اخلاقش فرق میکرد به پوششم گیر میداد که جلو باز حق نداری بپوشی کوتاه حق نداری،به کار کردنم که حق نداری من دوست ندارم کار کنی،الان نه می‌زاره باشگاه برم نه کار کنم نه دانشگاه نه کلا،واقعا دیگه خسته شدم،آخه چرا با دروغ ازدواج میکنید

بگو فامیل دور منم فوت کرد برا تو زنگ نزنن

میدونی مردم برا چی دعوا میکنن ما برا چی،یه روز سر داداشش یه روز سر خواهرش یه روز سر مادرش یه روز خواهرزاده یه روز سر جاری،یعنی دوست داره زندگیش خراب شده اما تعصب بی‌جای خونوادشو به کسی نده

میدونی مردم برا چی دعوا میکنن ما برا چی،یه روز سر داداشش یه روز سر خواهرش یه روز سر مادرش یه روز خوا ...

توام کلا بیخیالش باش اصلا محلشون نده

هرچقد اهمیت بدی و به خانوادش بها بدی ،بیشتر عصبیت میکنه

ی مدت دعوارو بجون بخر تا راحت شی، قید همشون بزن،مهم نباشن برات

هرچقد شوهرت گفت ی گوشت در و اونیکی دروازه