2777
2789

الان ۸ سالشه 

چیزی نمونده تا بلوغ 

ناحیه زیر شورت موی خلی نازک و ظریف داره 

تعریق بد بو هم داره 

خلق و خو خوبی هم نداره 

بردم دکتر گفت طبیعیه 

میترسم از الان پریود بشه خیلی کوچولوئه هنوز 

دکتر گفت تا ۱۶ وقت داره پریود بشه 

دکتر غدد گفت مشکل نداره ولی بازم میگم دردی که ما میکشیم رو از الان نکشه🥲

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قدش چنده

۱۲۸

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

ایجانممم چه نازز😭نگران نباش خانومم اونم بزرگ میشه اتفاق بدی نمیوفته انشاالله

اخه انقدر زود یعنی؟🥴دلم واسش ميسوزه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناراحتی نداره داره میشه یه خانوم کامل و زیبا 

باید از الان نگرش تون رو تغییر بدین که به دخترتون هم احساس خوبی بدین بابت تغییراتی که داره اتفاق میفته و جشن بگیرین بزرگتر شدنش رو❤️

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
وای منم میترسم ..درحدی که دخترم وقتی از سرویس بهداشتی میاد بیرون یا توی حمام باشه اگر صدام کنه من از ...

واییییی چند سالشه

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️