2777
2789
عنوان

از الان اضطراب بلوغ دختر کوچولمو دارم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 41 پست
ناراحتی نداره داره میشه یه خانوم کامل و زیبا باید از الان نگرش تون رو تغییر بدین که به دخترتون هم اح ...

به خودش هیچی نمیگم 

حتی بهش گفتم مثل گل داری میشکفی 

راجع به پریود هم کاملا اطلاع داره حتی در حدی که ذوق پریود هم داره 

منتظم داداشش بزرگ بشه به اونم بگم هواشو داشته باسه 

ولی خب ... ته دلم یک جوریه

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

بابا اینا اگه ازاین سن پریود بشن دیگه قدشون رشد نمیکنه

سن بلوغ دخترا اکثرا مشابه مادرشون هست مگر اینکه اتفاق نادری پیش بیاد بلوغ جلو بیفته 

الآن این علائم رو دختر ایشون کم کم داره احتمالا حدود ۱۱_۱۲ سالگی اولین بار پریود بشه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم میترسم ..درحدی که دخترم وقتی از سرویس بهداشتی میاد بیرون یا توی حمام باشه اگر صدام کنه من از ...

من دخترم خودش انقدر ذوق داره 

تا شورت نم دار میشه میگه ترشح بود نه؟

میگم اره مامان داری بزرگ میشی😀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

به خودش هیچی نمیگم حتی بهش گفتم مثل گل داری میشکفی راجع به پریود هم کاملا اطلاع داره حتی در حدی که ذ ...

عزیزم❤️

علائم اولیه بلوغ رو فعلا داره تا ۱۱_۱۲ سالگی احتمالا پریودش شروع میشه و تا اون موقع بزرگتر شده

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چقدر زود دکتر غدد

دو جا بردم از مچ عکس گرفتن گفت اوکیه ولی خانوادگی انقدر زود شروع نشدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم❤️علائم اولیه بلوغ رو فعلا داره تا ۱۱_۱۲ سالگی احتمالا پریودش شروع میشه و تا اون موقع بزرگتر شد ...

انشالله هرچی هست زیر نظر خود خدا باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر غدد فقط فرستاد عکس مچ دست گرفتی؟ ازمایشات بلوغ و انجام ندادی؟

ازمانش نوشت اول عکس گرفتم نشون دادم قبول کرد گفت آزمایش نمیخواد 

احتمالا چیزی سرش نمیشده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ازمانش نوشت اول عکس گرفتم نشون دادم قبول کرد گفت آزمایش نمیخواد احتمالا چیزی سرش نمیشده

آشنای ما عکس مچ دست اوکی بود، ازمایشات بلوغ و نشون داد ، سونو شکمی از رحم تخمدان هم بده برا بچت

و اینکه رژ اینا نذار. بزنه ی ماده ای داره بلوغ میاره

آشنای ما عکس مچ دست اوکی بود، ازمایشات بلوغ و نشون داد ، سونو شکمی از رحم تخمدان هم بده برا بچتو این ...

رژ خونگی واسش درست کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40