2777
2789

شوهر و ک کردم ‌بزرگترین اشتباهم .....

ولی بقیش و شما بگین راهم و یاد بگیرم بقیه مسیر و خطا نکنم باشه؟🥺😊❤️

خودم میدونم اشتباه کردم و الان تاوان میدم تاپیکام و ببینید قشنگ می‌فهمید 🙃

ی سوال وقتی یه نفر ازت سرد میشه میره چیکار کنیم برگرده چیکار کنیم انقدر افسرده نشم 

میخوام برگرده خودم با کارام و آویزونش شدن از خودم روندم تمام کارم و ول کردم چسبیدم ب اون اونم از خودش دراومد رفته زنگ و‌‌ نمیزنه چون عادتش دادم خودم زنگ بزنم منم آدم شدم دیگ زنگ نمیزنم بهش

فقط حرف خیانت و‌‌‌‌.... نزنید نمیخوام حالم بدتر شع سعی میکنم مثبت فکر کنم..

فقط راهکار بدین خواهرانه🙃❤️

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

عزیزای دلم 

مثبت حرف. بزنید چیز منفی نگین چون من دارم ب خودم کمک میکنم با مثبت اندیشی حالم و خوب کنم....

افسردگی دارم خودم دارم حالم و خوب میکنم....

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرت رفته ؟

نرفته انقد بهش چسبیدم خودشو بالا گرفته خیلییییییم مغروری انقد تن‌تن زنگ میزد تو ی ساعت ۵. ۶بار پشت هم زنگ 

اخلاقم گوه ی. عزیزم نمیگفتم فقط دعوا ... زهرمار کردم همه چیو چون وابستش بودم 

الان دیگ ب خودم اومدم خیلی دلم تنگ میشه ها ولی یک هفته زنگ نزدم اونم انقدر مغروره زنگ نمیزنع

اگه مشکل جدی داری چرا همین الان جدا نمیشی؟

چون خیلی دوسش دارم خیلی برام سختع

شاید باورت نشه ولی دقیقا شوهر منم اینطوریه

چرا مردا اینطوری شدن واقعا 

چطوری میشه ی هفته ازت خبر نگیره مطمعنی دوست داره؟

مطمعن نیستم نه شاید هم نداره 

ولی قبلا بشدت دوستم داشت 

خودم میدونم با. رفتار گوهم خراب کردم همه چیو اشتباه خیلی داشتم خودکشی و..... دعوا.. سیلی زدم صورتش قبلا براش عقده شده 

البته اونم اشتباه داشت