2777
2789
مطمعن نیستم نه شاید هم نداره ولی قبلا بشدت دوستم داشت خودم میدونم با. رفتار گوهم خراب کردم همه چیو ا ...

به نظر من باهاش ی جا قرار بذار بهش بگو بیا منطقی حرف بزنیم بگو تصمیمت برای این رابطه چیه 

ازش بخواه که کمک کنه رابطه درست بشه 

با حرف زدن سعی کن حلش کنی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه راهنمایی بهت میکنم برای آشتی با شوهرت.شبها ساعت ۱۲ شب ۱۰۰ بار بگو بسم الله الرحمن الرحیم.لبخند رو ...

مرسی عزیز دلم 

بسم الله الرحمن رحیم خالی؟ یا این ذکره بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم‌الله الرحمن الرحیم؟ 

اتفاقا کتاب زنان زیرک و دارم پارسال خریدم ولی روحیه خوندن ندارم همش میگم معلوم نیست چی میشع واسه چی بخونم 

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

به نظر من باهاش ی جا قرار بذار بهش بگو بیا منطقی حرف بزنیم بگو تصمیمت برای این رابطه چیه ازش بخواه ک ...

حس میکنم ب فاصله گرفتن و زمان نیاز داریم هردومون 

چون انقد بینمون کشمکش و بحث بوده حس میکنم زمان این. آتیش و می‌میخوابونه آروم میشه 

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

مرسی عزیز دلم بسم الله الرحمن رحیم خالی؟ یا این ذکره بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم‌الله الرحمن الرح ...

فرقی نمی کنه. می تونی کلمه ی بحق را اولش بکی.

من خالی می گفتم.ولی از ته دل.

کتابو بخون.

به نظرم هر سنی لازمه بخوندش.

چه یه دختر تازه بلوغ یا  یه پیرزن مطلقه یا بیوه

مناسب همه ی زنها هست.

بهت قول میدم.