2777
2789

دوستی دارم هم خوابگاهی هستیم حالا من ب دایی ایشون معرفی شدم به قصد ازدواج داشتیم آشنا می‌شدیم که پسره همه چیزش خوب بود نظامی خونه ماشین داشت به دوستم گفته بود که من رو دوست داره اخلاقش هم خوب بود تا اینکه یه روز دیدم همش می‌گفت بریم بیرون بدون اینکه خواهر زآدم بیاد گفتم نه سریع رفت به دوستم گفت نه من گفتم با هم سه نفری بریم😐حالا دوستم هم حرفم رو باور نکرد میگه دایی آدم خوبیه کل فامیل سرش قسم می‌خورن پسر چشم و دل پاکی هست بعد یه روز دیگه بهم پیشنهاد سفر به خارج آز شهر تو روستا تنهایی رو داد😐که باهاش پشت گوشی تند رفتم آس آم آس دادم گفتم رابطمون تموم اون آدمی که فکر میکردم نیستی بعد دیدم بلآکم کرد😐 الکی به دوستم گفتم همه می‌خوام برم شهرستان دیگه نمیام اینم گفت جمعه میام نرو تا بیام ببینمت😭حالا وایسادم دوستم بیاد هیچی نمی‌گم ببینم خودش چی می‌گه تا گفت داییم پسر خوبیه فلان اینجوری نیست منم اسم آم سش رو نشون دوستم میدم و میگم داییت من رو بلاک کرد و اومد چند تا دروغ بهت گفت راجب من ولی من به احترام اینکه دائیت بود نخواستم جلوی خراب بشه هیچی بهش نگفتم حتی بلاکش هم نکردم و متاسفانه می‌خوام بگم داییت هوله و این همه مدت پیش شما نقش بازی می‌کرده🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا تو تاپیکتون بودم با همین موضوعاون روز در این حد ماجرا رو بزرگ نکرده بودید رفتار اون پسر نادر ...

بزرگ نکردم منو بلاک کرده و این مدت به مسخره گرفته کلی هم تا آلان پشت ستم منو جلو دوستم خراب کرده من هیچی نگم

عزیزم اگه دوستتون گلایه ای بهتون کرد کاملا حق دارید دست داییش رو براش رو کنید. 

اون دایی نظامی غلط کرد وقتی زن ساعتی میخاد به بهانه ازدواج میاد سمت دخترای مردم و گولشون میخاد بزنه. مردک احمق 

یادته تو تاپیکت گفتم گول نظامی بودنشو نخور بعضیاشون خیلی کار بلد و اشغالن‌