2777
2789
عنوان

می‌خوام دست دایی دوستم رو رو کنم آبروش رو ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 38 پست
دقیقا آصلا دوستام میگفتن سلام میکردیم فقط سر رکن میداد😂🤣🤣🤣

ی جوری نوشتی نظامی انگار دکتر مملکته 

جوابشو نده یا راست و حسینی میاد جلو 

یا تیرش به هدف نخورده و بدون اینکه تورو دس مالی کرده باشه میکشه کنار و تو با غرور ادامه میدی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی جوری نوشتی نظامی انگار دکتر مملکته جوابشو نده یا راست و حسینی میاد جلو یا تیرش به هدف نخورده و بدو ...

ببخشید هر شغلی پرستیژ خاص خودش و داره 

نظامی هم کمتر از دکتر نیست چه بسا وجه بالاتری هم دارن ولی متاسفانه تو کشور ما بهشون کم بها میدن و بعضی دکترای هیچ ندون شدن شاخ مملکت به قولی 

دقیقا آصلا دوستام میگفتن سلام میکردیم فقط سر رکن میداد😂🤣🤣🤣

یه آدمی میشناسم از آشناهامونه ،خیلی مذهبیه و معلم عربیه.یه مغازه لباس فزوشی هم داره.بعد این آقا تازه ازدواج کرده بود و ما جایی دعوت بودیم و این آقا هم اونجا حضور داشت.من جلوی شوهرم بودم اون اومد سمت ما،منم چون آنا بود رفتم جلو و چند بار سلام کردم جواب نداد.گفتم تبریک میگم انشاالله خوشبخت بشید بازم جواب نداد‌.هنگ کرده بودم. ب شوهرم گفتم اگه واقعا مذهبیه باید جواب سلام رو بده باید بدونه ک جواب سلام واجبه.

چند روز بعد رفتم مغازش دیدم اینقدر با خانم ها شوخی میکنه و میخنده و نیشش تا کجااا باز بود.

گفتم نگاه کن فقط برای آشناها جانماز آب میکشه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
عجب😐بلاک‌م کرده خب ولی من بلاک‌ش ر نکردم گفتم زشته

ببین هررررچه کمترواکنش نشون بدی؛ 

حرمتت بیشتر حفظ شده

سنگین تری

باارزشتری

جذاب تری

حالاخوددانی

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

من تاپیکهاتو تقریبا دنبال میکنم از همون روز که گفتی داییش خواستگارته دلم می‌گفت اون قصدش بده چون تو این شهر تنهایی  و محدودیت نداری ، فکر کرده می‌تونه باهات رابطه داشته باشه و ...

قصدش ازدواج نبود و نیست .عجله کرد یعنی حتی نمی‌خواست وقت مخ زنی  بزاره .