2777
2789
عنوان

می‌خوام دست دایی دوستم رو رو کنم آبروش رو ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 38 پست
بزرگ نکردم منو بلاک کرده و این مدت به مسخره گرفته کلی هم تا آلان پشت ستم منو جلو دوستم خراب کرده من ...

شما بی ادبانه جوابشو دادید اونم بلاک کرده 

یعنی تمام دیگه چرا ادامه میدید 

چه مسخره کردنی جانم دوران آشنایی برای همینه دیگه همو بشناسید اون شما رو مناسب شما نمیبینه شما هم اونو چه دلیلی داره کش دادن این مساله؟؟؟

چرا انقد زورت گرفته که بلاکت کرده ؟

برات مهن نباشه و زندگیت و بکن خیلی داری بزرگنمایی میکنی

خب دوتایی برین بیرون مگه چه عیبی داره؟ خونه نباید تنهایی بری ولی بیرون موردی نداره که

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما بی ادبانه جوابشو دادید اونم بلاک کرده یعنی تمام دیگه چرا ادامه میدید چه مسخره کردنی جانم دوران آ ...

چون من بهش بی‌ادبی نکردم و جلو دوستم چیزی نگفتم که داییش رو جلوش خراب کنم ولی اون منو بلاک کرد بلاک توهین هست

چون من بهش بی‌ادبی نکردم و جلو دوستم چیزی نگفتم که داییش رو جلوش خراب کنم ولی اون منو بلاک کرد بلاک ...

کردید منتها از اون مدل آدما هستید که هر کار و حرف خودتون خوبه بقیه بد 

بهرحال تاپیک زدید راهنمایی کردم 

بقیه اش با خودتون 

یعنی فقط قصدش امتحان بوده😐

اصلا قصدش تجاوز هم باشه چه ربطی به خواهر زاده داره به زور میخوای تو خانواده بد جلوه ش بدی یه کلام بگو اخلاق هامون بهم نخورد تمام چیه کش میدی ابروریزی میکنی هوچی بازی در میاری  پیشنهاد رو که همه میدن

عزیزم ناراحت نشی جانب داری نمیکنم اما فکرمیکنم شما بیشتر از همین سوختی که بلاکت کرده وگرنه وقتی دونفر باهم بقول خودتون رل میزنن دوست میشن خیلی طبیعیه که طرف بگه بیا بریم بیرون حالا اینکه اون موقع عجولانه تصمیم گرفتی یچیزی گفتی اون طرف ناراحت شده بلاکت کرده اما تو دست از سرش برنمیداری و هی دنبالش میگیری بیشتر به طرف این حس رو میده که پیگیرشی یجورایی بادست پس زدن با پا پیش کشیدن