2777
2789

شوهرم قبل ازینکه بخونمونو عوض کنیم کلید کل داراییامونو داده دست خانوادش بعدش به من داد بعد چون قبلا پیش مادرشوهرمینازندگی میکردیم من کلید واحدخودمونو داشتم شوهرم اول کاری اومد گفت کلیدشونو بده لازم دارم یدونه کلیدم ازونانذاشت دستم بمونه نمیدونم چطوری باید برخورد کنم خیلی ازین قضیه ناراحتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه .حس میکنم هیچ امنیتی ندارم .حتی مسافرتم میرم نمیدم دست کسی 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

چ کاریه

توام ب خانوادت کلید بده

برا من شوهرمم کلید نداره

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هم ما کلید خونه اونا رو داریم هم ما کلید زاپاس خونه خودمون رو گذاشتیم پیششون.به هر حال هر اتفاقی ممکنه بیافته.چند باری هم بدردمون خورده این کار، شده کلید جا گذاشتیم تو خونه😁

نه عزیزم اونا ‌کلید ندارن منم کلید اونارو ندارم 

فقط شوهرم کلید خونه مادرم اینا رو داره منم کلید خونمون دادم به مامانم میرم مسافرت بیاد گل هامو اب بده خونمو سر بزنه یا اگه کلید و جا بذارم تو خونه مامانم داشته باشه بگیرم ازش