2777
2789
عنوان

کلید خونه وانباریتونو مادرشوهرپدرشوهرتون دارن ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 51 پست
کلیدتو گم کن برو مال اونارو بگیر

تازه اومدیم خونه جدید دیشب خواستم توانباری وسیله بذارم کلیدشو نداشتم دیدم پدرشوهرم کلید انباریو داشت درشو بازکرد گذاشتیم وبست روم نشد بگم کلید رو بدین به خودم گفتم چندتاکلید داره گفت دوتا یکیشم خونمونه منم گفتم پس اون یکیو بدین به من ولی هنوز ندادن خیلی اعصابم خورده نمیدونم چه برخوردی باید باشوهرم کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بار من عجله ای مجبور شدم باحاریم برم بیمارستان برای زایمانس،خواهر شوهرم رفته بود خونم و خونم رو م ...

دقیقا ایناهم اتو میگیر یکی دوبارپیش اومده خونه نبودم وقتی باهاشون زندگی میکردم بعد تودعوا زدن توصورتم که جرا اونجای خونت اونجوری بود یایخچالت چرابهم ریخته بود

خانوادا شوهر منم وقتی ازدواج کردیم اومدن گفتن کلید خونه تون رو ب ماهم بدید.ما کلید همه رو داریم شماهم باید بدید.

شوهرم میخواست بده گفتم نه.لگه بدی نه من نه تو.شوهرم گفت همه دادن ماهم بدیم.ندیم زشت میشه گفتم اصلا.گفتم اگه یه چیزی از خونه گم بشه من شک میکنم ب خانوادت.تو دوست داری؟گفت نه.گفتم پس اگه بدی نه من نه تو.

خانواده شوهرم اصلا مارو ول نمیکردن سر کلید هی میگفتن و میگفتن بعد اونا گفتن یه وقت دیدید کلیدتون جا موند خونه.اگه دست ما باشه میدیم باز کنید دوباره بدید ب خودمون.ولی ما ندادیم.

یکبار یکی از بزادر شوهرام رفته بودن مسافرت بعد ک برمیگردن خونه میبینن خواهرشوهرم اونجاست و داره با چرخ خیاطی اونا پرده میدوزه بدون اینکه اجازه بگیرن.چند وقت بعد جاریم توی باغچه خونشون دعا پیدا میکنه و شک میکنه ب خواهرشوهرم و یه دعوا و قهر حسابی کردن و کلید هارو ازش گرفتن.

یکی دیگه هم خونشون رو عوض کردن و دیگه بهشون کلید ندادن.خیلی اینا مسخرن واقعا‌.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
کلیدو بکن تو در بعد بزن بشکنش شوهرت ک کلیدو اورد عوض کرد نزار ب خانواده اش کلید بده البته این حرکتو ...

بااینکه میترسم ولی فکرخوبیه چون شوهرم خیلی حقه بازه اگه بخادبه اوناکلیدبده جلوچشم من نمیده