2777
2789

دو سه روز اول نرو اصلا

من یبار روز دوم رفتم حموم یدفعه همه چی جلو چشمام سیاه شد بعدش دیدم مامانم داره جیغو داد میکنه بزور منو از حموم میکشه بیرون

انقدر خون ازم رفته بود از حال رفته بودم 

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

میشه بگی مشکل از خودتونه که بود میدین یعنی چی؟

یعنی فکر نکنین بو دادن با دو روز حموم رفتن ی چیز طبیعیه و کسایی که بو عرق نمیدن آدم نیستن

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مشکل اینجاست بوی بدی میدم هرچقدر هم لباسامو عوض کنم و عطر بزنم فایده نداره تا وقتی ک حموم برم😭مث ...

اگ بوی بدی میدی برو دوش بگیر سریع ، و بعدشم کیسه آب گرم بذار برو زیر پتو 

من خودمم حموم ک میرم زیر دوش آب گرم شکممو ماساژ میدم ک خونریزی بیشتر دفع بشه...فک کنم اشکال نداره اگ بیشتر شد... حالا باز خوددانی، ولی اگ نمیتونی بری حموم اصلا بیرون نرو تا وقتی تونستی بری حموم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ی سوال اینایی که میگن دوش سرپا بگیر یعنی چی؟ مگه بقیه میرن حموم میشینن زمین حموم میکننجای سواله برام ...

بله خیلی ها میشینن یا روی صندلی یا سکو اینا

قدیم اینجوری بود برا همون رحم اذیت میشد توی حموم میگفتن پریودی حموم نرید

اما الان شرایط فرق داره

بله خیلی ها میشینن یا روی صندلی یا سکو ایناقدیم اینجوری بود برا همون رحم اذیت میشد توی حموم میگفتن پ ...

بله من یادمه بچه که بودم ماما میومد برامون از این چیزا حرف میزد میگفت که حموم رفتن هیچ اشکالی نداره فقط یه جوری باشه که رحم هوا نکشه

موضوع اینه بوی عرق رو خود ادم نمیفهمه اول اطرافیان میفهمن

بله درسته

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

موضوع اینه بوی عرق رو خود ادم نمیفهمه اول اطرافیان میفهمن

من اطرافیانم اگ بو بدم رک میگن، ن تنها نگفتن بلکه همیشه از بوی خوبم تعریف کردن... چون همیشه حموم میرم و عطر و... میزنم، با 3روز حموم نرفتن اصلا بوی بد نمیگیرم ، بدن هرکس متفاوته، این ۳روز هم بلکه برا پریودی نرم وگرنه همیشه مرتب میرم برا حال روحیم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
یعنی فکر نکنین بو دادن با دو روز حموم رفتن ی چیز طبیعیه و کسایی که بو عرق نمیدن آدم نیستن

یعنی عرق کنی پریودم باشی یه هفته هم حموم نری بو نمیدی ؟ والا خوشبحالت شما از بندگان برگزیده ی خدایی