2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز الان یه عده فاز اه اه پیف پیف میگیرنخیلیا هستن با سه چهار روز حموم نرفتن بدنشون بو عرق نمیگیره ش ...

درسته  بدن هر کس متفاوته 

ولی این که بیاین با این لحن صحبت کنید مناسب نیست 

یعنی چی مشکل از خودتونه؟!

مگه همه باید مثل هم باشن؟!

هیچ انسانی نیست با 3،۴ روز حمام نرفتن  بدنش آلوده و عرق نشه 

ی سوال اینایی که میگن دوش سرپا بگیر یعنی چی؟ مگه بقیه میرن حموم میشینن زمین حموم میکنن

جای سواله برام واقعا

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

باز الان یه عده فاز اه اه پیف پیف میگیرنخیلیا هستن با سه چهار روز حموم نرفتن بدنشون بو عرق نمیگیره ش ...

دقیقا 

من از اونام ک بدنم اصلا بو نمیگیره ولی با این حال ب خاطر حال روحیم، و همیشه هم میگم اگ واجب بود برید یعنی متوجه شدید نیاز دارید برید حمام حتما. 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
دقیقا من از اونام ک بدنم اصلا بو نمیگیره ولی با این حال ب خاطر حال روحیم، و همیشه هم میگم اگ واجب بو ...

ب خاطر حال روحیم میرم***

نشد ادیت بزنم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
درسته بدن هر کس متفاوته ولی این که بیاین با این لحن صحبت کنید مناسب نیست یعنی چی مشکل از خودتونه؟!م ...

بفرما طلبکار شدن باز

ببخشید مایی که با ۳ روز حموم نرفتن بدنمون بو نمیگیره طبق گفته شما انسان نیستیم بله؟؟؟چقدر با ادب گفتین 

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

اولش نرو بدو سه روز برو جون جدتاز حموم در اومدی با پارچه پشمی ببخد شکم و کمرت رو گرمی بخور هیچی نمیش ...

چ باحال گفتی😂

من بعد حموم کیسه آب گرم میذارم، اوکیه؟

دقیقا من از اونام ک بدنم اصلا بو نمیگیره ولی با این حال ب خاطر حال روحیم، و همیشه هم میگم اگ واجب بو ...

دقیقا منم همینطورم اصلا عرق نمیکنه بدنم یا بوی بد نمیگیره

اصل حموم رفتن همینه برای پاکیزگی و به حال اومدن روح و جسم که بنا به هر کس فرق میکنه

فکر کنم فقط تو ایرانه که مردم با روزایی که حموم میرن پز میارن😂

اگر خیلی دردتون شدیده چاره ای نیست روز اول و دوم نرید

ولی بازم حموم رفتن مشکلی نداره در حد ده دقیقه یه دوش گرفتن که فقط بدن تمیز باشه

من خودم هر روز یا یه روز درمیون باید حموم رو برم حتی پریودم باشم میرم طاقت نمیارم