2777
2789
من اطرافیانم اگ بو بدم رک میگن، ن تنها نگفتن بلکه همیشه از بوی خوبم تعریف کردن... چون همیشه حموم میر ...

دقیقا اطرافیان منم میگن

نمیدونم باید برای این دوستان با سند و مدرک چجوری ثابت کنیم😂 غیر قابل باور براشون که بدن هر کس با بقیه فرق داره

حتی مامانم عرقش بوی خوب میده اینو بگم عمرا اینا باور کنن

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

یعنی عرق کنی پریودم باشی یه هفته هم حموم نری بو نمیدی ؟ والا خوشبحالت شما از بندگان برگزیده ی خدایی

مرسی عزیزم آره خداروشکر😂

ولی نگفتم همه اینا همزمان ی هفته

مگه اینکه تو کوره زندگی کنم بو بگیرم 

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره