2777
2789
عنوان

مامانم میخواد بزور طلامو بگیره واسه برادرم ماشین بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 55 پست

ببین تا جون داری مقاومت بکن 

فاکتور طلاهاتو داری دیگه نه؟؟؟ اگه به اسم خودته میتونی بری شکایت بکنی 

من شنیدم حتی میشه از خانواده به خاطر دزدی شکایت کرد البته برادرتون دیگه زن داره بعدش اگه سنت مناسب هست و سر کار میری بهشون بگو من از این خونه میرم اگه میخواین ازم دزدی بکنید و پسرت خجالت نمی‌کشه مثلا یه مرده باید دستش توی جیب خودش باشه ولی اونقدر بی عرضه هست از خواهرش میخواد دزدی بکنه

و اگه حرفت گوش ندادن واقعا از اون خونه برو و اجاره بکن یه خونه ای و وسایلات بردار مستقل بشو 

بعد از هجده سالگی راحت میتونی خونه جدا بگیری 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین الان جمعشون کن ببر ، بذار صندوق امانات بانک که دیگه بدونن دست کسی بهشون نمیرسه و براشون نقشه نکشن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
والا دوتا مغازه دادن بهش ، بخدا اگ طلاهای خواهرشو بگیره مرد نیست

حالا نمیشه با همون ۳۰۰ هم ماشین بخره 

حتما باید فلان مدل و فلان قیمت باشه

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
۲۰ سالمه میدونین اجاره بانک چقدره ؟

ای وای بچممم 

نمیدونم عزیزم 

ببین باهاشون حرف نزن 

بفروشی بعد ضرر کردی 

اگرم دیگ شورشو در آوردن بگو اول برای من ماشین میخرید برای اون بعدش

بابا به مامان چیزی نگو 🥲

طلاهای زنشو بفروشه به تو چه؟؟؟باز اگه مجرد و بی پول و کم سن بود یه چیز

اصلا به اون ربطی ندارد حتی اگه مجرد و بی پول بودددد 

من خجالت میکشم یه صد هزار تومان از خواهرم طلب داشته باشم اونوقت این پرو پرو با این سنش میخواد از ابجیش بدزده 😐

اینجا باید گفتبس کن مادر ایرانی😂مامان منم همینه.واسه بقیه بچه هاش همه کار میکنه من از بچگی خودساخته ...

والا برای منم یه زنجیر و گردنی گرفتن همون زنجیر و فروختن رفتن برای خواهرم گوشی خریدن 

بعد خواهرم عقد کرد برای اون طلا خریدن جای همون زنجیر و گردنی که برای من خریده بودن 

حالا من اصلا نیازی به طلاهاشون ندارم اما اعصابم بهم میریزه از این تبعیض هاشون

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
طلاهای زنشو بفروشه به تو چه؟؟؟باز اگه مجرد و بی پول و کم سن بود یه چیز

اخه زن بیشعورش همش ولخرجی بخدا

یبار میره شیراز برمیگرده میبینی ۳۰ تومن خرج کرده

یبار رفت تهران برگشت ۷۰ میلیون

خدا لعنتشون کنه انشالله همشون به خاک سیاه بشینن

که نمیدونین توی دلم چی داره میگذره دلم خوننهه اعصابمم خورد وعضیت خونه و اعصابم داغونهه اینم شده قوز بالا قوز