2777
2789
عنوان

مامانم میخواد بزور طلامو بگیره واسه برادرم ماشین بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 55 پست
اینو که نده اصلاااا ولی جیگر یکمم زندگی کن همش طلا نمیشهطلا عالیه ولی دیگه جای هرچیز طلا نگیر

من دیونه از شکم و لباسم زدم به امید اینکه یروزی دستم جلوی اینا دراز نشه اخه دو روز دیگه بخوای یکاری کنم یه ماشین بخرم یچیزی کنم به اینا نیاز نداشته باشم

اما....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دیونه از شکم و لباسم زدم به امید اینکه یروزی دستم جلوی اینا دراز نشه اخه دو روز دیگه بخوای یکاری ...

حالا دیدی تهشو

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

ببین تا جون داری مقاومت بکن فاکتور طلاهاتو داری دیگه نه؟؟؟ اگه به اسم خودته میتونی بری شکایت بکنی من ...

طلاهام دست مامانمه نمیدونم چیکار کنم

چطوری در بیارم از گاوصندوق بزرام بانک

نده ها اگ بدی خیلی .....

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
طلاهام دست مامانمه نمیدونم چیکار کنمچطوری در بیارم از گاوصندوق بزرام بانک

یا خداااااا 

دست مامانت هست من امید داشتم دست خودت باشه 

اول بفهم کجا گذاشتش بعدش وقتی خونه نبود برو سریع سریع برشون دار نذار اصلا دستشون بهش برسه زود 

طلاهام دست مامانمه نمیدونم چیکار کنمچطوری در بیارم از گاوصندوق بزرام بانک

انشالله می‌دونی کجا گذاشتش فقط سریع باش هر کاری میخوای بکنی امروز انجام بده همین امروز ممکنه دیر بشه 

یا خداااااا دست مامانت هست من امید داشتم دست خودت باشه اول بفهم کجا گذاشتش بعدش وقتی خونه نبود برو س ...

متاسفانه برشون داشتن و قراره بفروشتشون💔😭

هیچوقت نمییخشم 

از همون لحظه که تاپیک زدم دارم تا الان داره اشک از چشام میاد😭😭😭😭😭

متاسفانه برشون داشتن و قراره بفروشتشون💔😭هیچوقت نمییخشم از همون لحظه که تاپیک زدم دارم تا الان داره ...

عزیزمم بهت راهنمایی دادمااا 

گفتم اگه می‌دونی کجاست سریع برو پنهانی برش دار همون موقع سریع بزن بیرون ببرش بانک دیگه اصلا نمیدونی کجاست ؟؟ دیر داره میشه دیگه حداقل تا جایی چه میتونی تلاش کن بعداً نگی ای کاش ای کاش