2777
2789
عنوان

مامانم میخواد بزور طلامو بگیره واسه برادرم ماشین بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 55 پست
اصلا به اون ربطی ندارد حتی اگه مجرد و بی پول بودددد من خجالت میکشم یه صد هزار تومان از خواهرم طلب دا ...

میدونم منم خجالت میکشم از ابجیم ۵۰تومن بگیرم.

از بچگی همه خرجام با خودم بوده و کسی واسم کاری نکرده طلبکارم هستن

میگم اگه به داداشش مغازه و خونه نمیخریدن و فقط به این طلا میخریدن اشکال نداشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینو که نده اصلاااا 

ولی جیگر یکمم زندگی کن همش طلا نمیشه

طلا عالیه ولی دیگه جای هرچیز طلا نگیر

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اخه زن بیشعورش همش ولخرجی بخدایبار میره شیراز برمیگرده میبینی ۳۰ تومن خرج کردهیبار رفت تهران برگشت ۷ ...

خب شما ک نباید تاوان بریز بپاش خانمو بدی 

قناعت میکرد جمع میکرد ، ب مامانت بگو طلاهامو بخوای بگیری حلال نمیکنم ، بچه هم حق داره گردن پدر مادر 

بگو من ی عمر بجای وسیله برا بقیه طلا گرفتم ک سرمایه زندگیم بشه میخوای بگیری بکنی ماشین زیر پای عروست 

رواست این؟! 

والا برای منم یه زنجیر و گردنی گرفتن همون زنجیر و فروختن رفتن برای خواهرم گوشی خریدن بعد خواهرم عقد ...

به منم چند سال پیش دو تا النگو با هزار گریه زاری خریده بودن.اونم دادن به داداشم ماشین بخره😐😂

البته اونم کسی ازش حمایت نمیکرد

میدونم منم خجالت میکشم از ابجیم ۵۰تومن بگیرم.از بچگی همه خرجام با خودم بوده و کسی واسم کاری نکرده طل ...

دمت گرم واقعا 

آره آره منظورت فهمیدم واقعا واسه داداشش کم نذاشتن تازه فکر کن هنوز خونه باباش زندگی می‌کنه از بس بی عرضه هست یه خونه نخریده یا حداقل اجاره نداده تا فقط پیش باباش شرمنده نباشه 

حالا نمیشه با همون ۳۰۰ هم ماشین بخره حتما باید فلان مدل و فلان قیمت باشه

جیب خالی و پز عالی عزیز دلم

میگه ادم دوروز زنده اس باید ماشین خوب سوار شه باورت میشه ادم چقدر باید پرووو و عقب مونده باشه که همچین حرفی بزنه

کاش واقعا تا فردا بیشتر زنده نبودی از دستت خلاص میشدم

به منم چند سال پیش دو تا النگو با هزار گریه زاری خریده بودن.اونم دادن به داداشم ماشین بخره😐😂البته ...

خدا که به من خیلی داده که اون زنجیر جایی نداره اما مطمئن باش خدا پشت و پناه اون بچه های مظلومه 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

اگه طلاهات خونه میمونه،ببر همشون با ی تک پوش یا چندتا النگو عوض کن بنداز دستت بگو دیگه نمیتونم از دستم درش بیارم،اینجوری خیالتم راحته ک همیشه پیشته،هرچقد اصرار کنن ،زور کنن ،دعوا کنن نده زرنگ باش و تاوان ولخرجی بقیه رو ندی