2777
2789
عنوان

تجربیاتتون از بزرگ شدن سینه و باسن بگییییید

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 66 پست
نه گلم با قد ۱۷۰ وزن ۴۹ خوب نیس

عزیزم افزایش وزن واقعا باعث افزایش سایز میشه؟

چند کیلو برای ی سایز باید اضافه کرد؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای بزرگ شدن سینه ما کشک نسابیده شده ما میگیم (قوروت) 

خیلی شنیدم 

بعد ی خانومه دیگم میگفت خوبه بری زیر دوش اب گرم و خودت کمی ماساژ بدی بزرگتر میشه 

حالا این دومیو امتحان نکردم اما یکی که امتحان کرده بود میگفت خوب بوده

روزای خوب توی راه😎✌🏻

چندسالته شوهر میکنی درست میشه

نه بابا اصلا فکر تو شوهرو اینا نیستم

من با این اعتماد بنفسم به دوست پسرم فکر نمیکنم چه برسه شوهر😂

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

نه بابا اصلا فکر تو شوهرو اینا نیستممن با این اعتماد بنفسم به دوست پسرم فکر نمیکنم چه برسه شوهر😂

من باقد ۱۶۰ وزنم ۶۰ سینه هامم ۷۰ حالامی خوام ۵۵ بشم چیه چاقی

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

عزیزم افزایش وزن واقعا باعث افزایش سایز میشه؟چند کیلو برای ی سایز باید اضافه کرد؟

ببین از نظر تخصصی نمیدونم ولی اینو‌میدونم که افرادی ک لاغرن، خب گوشتی نیست که بشه سینه یا باسن. حالا یه سری لاغرا هستن کمی سینه دارن ، ولی کسی که خیلی لاغره و سینه نداره با اضافه شدن وزنش یه ذره فرق میکنه

خودم ۱۶۳ قدم، وزنم ۵۵ بود. سینه نداشتم ولی باسن بد نبود. الان وزنم تقریبا ۶۸ ایناست سینه م از قبل بهتر شده. مثل دیگرذنی ک خیلی خوش فرم و بزرگه نیست، ولی خیلی فرق کرده با اون زمان لاغریم. سوتین پسدا نمیشد

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

نگا من خودمم مشکل تورو داشتم ولی الان خداروشکر بهتر شدم 

قدم‌164وزن هم از 45,47بیشتر نمیشد هرچی میخوردم 

سایز بالاتنه هم 65,70بود 

ولی خو مثلا من غذا میخوردم یجا نمیخوردم 

مثل شام 

ساعت ده یبار ساعت 12یبار 

اینجوری بودم 

ولی از چهار ماه پیش 

قشنگ میشینم غذا مو میخورم دفعات اول برام سخت بود قزص اشتها میخوردم ولی بعدش برام عادی شد 

میان وعده سیب زمینی سرخ شده با پنیر پیتزا میخوردم 

الان وزنم 58 قدم 164 سایز سینه هم 85

هر چقدر بخوری ولی قشنگ غذات هضم نشه هیچه 

از هر پودر چاقی ک بگی استفاده کردم 

ولی جز ضرر چیزی ندیدم