2777
2789
عنوان

تجربیاتتون از بزرگ شدن سینه و باسن بگییییید

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجردی

آره

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

مچم ۱۲ سانتقدم ۱۷۰ وزنمم ۴۹

عزیزم شما اکتومورفی

نمیتونی اونقدر گوشت بیاری

چرا انقدر اصرار دارید اخه... سینه که اصلا قشگ نیست، پایین تنت هم با ورزش فرم دار کن

مهم خوش فرم بودنه، به چیزایی که داری فکر کن و لذت ببر. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

با ورزش فقط باسنت بزرگ میشه و خوش فرم و همون برای یه اندام خوب کافیه.

باور کن اصلا سینه‌ی خیلی بزرگ س*کسی نیست.‌من واقعا نمیدونم چجوری خوششون میاد.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

رفتم بخدا داروهم دادههیچ تغییری نمیکنمبهم‌گفته استعداد چاقی نداری

دختر منم چاق نمیشد

بردمش طب سنتی

گفت از بس طبعش گرمه چاق نمیشه

اخه دخترمن خیلیییی خرما میخورد

الان داره بهتر میشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

ورزش رو سینه تاثیر نداره تقریبا میشه گفت تضمینی ترین راه عمله اونم پیشنهاد نمیکنم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

آزمایش دادی؟ مشکل تیروئید، مشکل هورمونی نداری؟۵۰۰۰ کالری در روز مدت طولانی خوردی 😐 چطور ممکنه

دادم همشو هیچ مشکلی ندارم بخدا هر ۶ ماه یک بار آزمایش میدم

من به مدت یک ماه بیشتر بود کمتر از ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰ نمیزدم اصلا

گروه رقابتی داشتیم

همه وزن اضافه میکردن جز من

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

نه گلم با قد ۱۷۰ وزن ۴۹ خوب نیس

۵۵ بشم راضیم

منکه خود به خود سینم برزگه، ولی، باسنم کوچیکه 😂😂😂

ای خداتت

با ورزش فقط باسنت بزرگ میشه و خوش فرم و همون برای یه اندام خوب کافیه.باور کن اصلا سینه‌ی خیلی بزرگ س ...

اعتماد بنفسمو اوردن پایین اطرافیانم از بس بهم گفتن چقدر تختی هیچی ندارب