2777
2789

سلام روزتون شاد ✅

زمانی که با همسرتان ازدواج می کنید بدانید باید بتوانید با خانواده او خوب باشید و رابطه عاطفی درستی برقرار کنید اما اجازه ندید تا دلسوزی مادرشوهر و دیگران به دخالت های بیجا منجر شده و زندگی شما دچار مشکل شود: سخت ترین رابطه ای که من تو عمرم دیدم رابطه عروس و مادرشوهر هست، ولی باید بهتون بگم برای هر کاری که مادرشوهرتون انجام میده همسرتون مقصر نیست ! 

مادر شوهرتون همینه تغییر نمیکنه 

رابطه تان را متوسط کنید نه کم و نه زیاد 

و با کمال احترام صحبت کنید هر آدمی شعور خودش را با حرف زدنش میرسونه طرف رو با احترام بنشون سر جایش و از همه مهم تر پرخاشگرانه رفتار نکنید عاقل و با سیاست قدم بردارید شما تا حالا انسانی رو دیدید که از داشتن سیاست پشیمان شود ؟ خیر. 

عاقلانه و با سیاست عمل کنید برای هر حرفی فکر کنید بعد حرف بزنید بهتون قول میدم پشیمان که نمیشید هیچ از من تشکر هم میکنید همیشه تو جمع خانواده همسر احساس قدرت داشته باشید و با اعتماد بنفس باشید 

صددرصد هر کسی با مادرشوهرش یه مشکلاتی رو داشته منم اوایل ازدواجمون زیاد از این مشکلات داشتم ولی الحمدلله رعایت کردم حل شده. به این فکر کنید که او هم روزی عروس بوده.🙎‍♀️

من در اینجا تجربیات خودم را بازگو میکنم براتون امیدوارم مفید باشه.زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برای‌رشد‌باید‌رنج‌بکشید🤍