پسری ک هرموقع پول بخوای بهت بده هر موقع ک سرکار و کاراش کم میشه بهت زنگ میزنه وقتی تعطیل میشه یکسره زنگ میزنه به هیچ عنوان دست درازی نمیکنه و نمیزاره از کنارش بری و میگه من نمتونم باهات ازدواج کنم یکسال از شروع رابطه گذشت به نظرتون آخرش میگیره یا نه میگه اولا سنم کمه ۲۱ سالش دوما رسمی نشدم سوم انبکه خانواده راضی نیستن جای من بودین میموندین یا میرفتین به نظرتون امکانش هست نظرش عوض بشه؟اینم بگم ک اوایل رابطه کل خانوادش از رابطه ما با خبر شدن و همه مخالفت کردن و گفتن دختر رو ولش کن اما اون ولم نکرد ولی از اون به بعد منو از خانوادش مخفی کرد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ببین عزیزم از من که متاهلم توصیه بهت خانواده شوهر تازه با عزت و احترام میان میگیرنت حس میکنن پسرشون پوخ خاصی هست وای به حال روزی که بدونن اینجوری ازدواج کردین و یکسره میگن آویزون پیرامون شدی و این حرفا روز اون پسر هم تاثیر میزاره
این یارو که خوبه،دوست پسرای کس.کش ما با حیله ی ازدواج وارد میشدن بعد جیب مارو خالی کردن انگشتر و گوشیم تنها دارایی بودن دزدید و رفت بعد کاشف ب عمل اومد زن و بچه داشت اومده بود دزدی این نقشه رو میکشید منم ساده ی خنگ دزدید بعدشم تهدیدم میکرد که میام در خونتون اگه انگشتر و گوشیتو بخوای.میدونم که خدا نمیزاره خوش باشه خدا صبرش زیاده ولی انتقامجو میگیره درست مثل بدیهای که به بقیه کردم دقیقا بعد از خیلی مدت خدا همون بلاها رو برام فرستاد