2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم کتکم زد شما باشید ادامه میدید با این شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 139 پست

حتمن حتمن مشاوره برید تا ریشه این خشم و عصبانیت یهویی که شبیه جنون آنی هست مشخص بشه چون اگه نتونه کنترل خشم داشته باشه ممکنه هر آسیبی روحی یا جسمی به خودش و دیگری وارد کنه بعدن اگه لازم بود ارجاعتون میدن روانپزشک شاید نیاز به دارو هم باشه ولی حل میشه به کمک روانشناس و همکاری خودتون هر دو

مرنج و مرنجان♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا خب پول نداره تو این شرایط تو بابد درکش کنی دیگه تو خیلی میری رو مخش ادم وقتی شوهرش تو تنگیه بابد ...

از حق نگذریم اون دو سری قبل منم روش دست بلند کردم اما اینسری فقط اون کتک زد

بخدا هم تا حالا خرج اضافی نکردم یا ولخرجی نکردم

الان مثال کل لباس خونگی هام خراب شده و واقعا نیازمه برم ۲،۳ دست لباس خونگی بگیرم

بعضی خرجای واحبو که نمیشه ازش گذشت 

برای همین ناراحت شدم گفتم ینی چی این حرفت؟خوبه منم بگم میرم از ک*صم پول درمیارماینطوری گفتنی یهو جوش ...

آجی جونم حرف شما خیلی زشت بود ؟؟؟

اون گفت پولو میزنم ب اونجام یعنی هدر میدم 

شما گفتی از اونجام پول درمیارم یعنی جیندا میشم دور از جونت 

ببین فرقشون چقده؟؟؟  

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

خدایی این حرف بوده زدی؟ یه مرد سالم همچین حرفی رو نمیتونه تحمل کنه . خودت خونش رو بجوش میاری بعد میگ ...

خب بخدا من معنی حرفشو نفهمیدم چون تاحالا نشنیده بودم باور کن

خیلییی ناراحت شدم فکر کردم منظورش اون چیزاس منم برگشتم گفتم بنظرت منم اینجوری بگم خوشت میاد یا نه

شوهر خسیس

دست بزن دار

دل سیاه

هیچ وقت خوب نمیشن حتی ببری تو چشمه کوثر بشوریشون

بچه دار نشو‌ اصلا وگرنه ی عمر مدیون بچه میمونی و پاسوزه ی آدم دست هرز میشی

علاقه که به زبون نیست علاقه باید ثابت بشه اونم با رفتار که متاسفانه برای همسرت تعطیله

‏در‌ من خری به گل نشسته.

اره درستهمرد خوب دیگه پیدا نمیشه اصلا

دمش گرم برات خونه خریده 

بفکر ماشینه 

هواتو داره 

بعد بفکر لباس خونگی؟

خدایااینجور مردا رو زیاد کن 

اما در مورد زدنش کاش خودتو میزدی ب غش یا اغما بترسه دیگ تکرار نکنه توآرامش هم بهش بگو بدنت جون نداره اززدن بدت میاد متنفر میشی 

بگو خدا زبون داده حرف بزنیم

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

والا حرفی که تو زدی الان باید دستان تو گچ می‌بودی نه اینجا پیام بفرستی

خب من بخدااا منظورشو ازون حرفش متوجه نشدممم😭😭

فک کردم منظورش اون چیزاس

باور کن تا حالا اون اصطلاح رو نشنیده بودم

برای همین خیلی ناراحت شدم منم گفتم اگه اینطوری بگم خوشت میاد یا نه

وای چه حرف ناجوری زدی😨😨😨😨😨

بخدااا منظورشو ازون حرفش متوجه نشدممم😭😭

فک کردم منظورش اون چیزاس

باور کن تا حالا اون اصطلاح رو نشنیده بودم

برای همین خیلی ناراحت شدم منم گفتم اگه اینطوری بگم خوشت میاد یا نه

اسی

شوهرت قبل خریدن خونه هم خسیس بود ؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
حرفت حرف سنگینی بوده حرفی نبوده که بشه راحت از کنارش گذشت

اوهوم درسته

بخدا سو تفاهم بود

جون من منظورشو ازون حرف نمیدونستم

وقتی هم ازش میپرسیدم منظورت چی بود ازون حرف سکوت میکرد

منم گفتم لابد منظورش اون چیزاس که سکوت میکنه

برای همون منم اونو گفتم