2777
2789
عنوان

میخوام ی تصمیم بزرگ بگیرمو پدر مادرمو بزارم خونه سالمنداااان

| مشاهده متن کامل بحث + 3780 بازدید | 120 پست
منم کم کتک نخوردم ازمادرم ولی این حجم از کینه طبیعی نیس

هر روز کتک میخوردی هر روز پای لمپا قمار میشدی هر روز میترسی نکنه بهت حمله کنن چند بار از خونه پرتت کردن بیرون منو پرت کردن بیرون بخاطر اینک میخواس درس بخونم خندت نمیگیره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم خونه سالمندان یه شکنجه نیست پول میدی در ازاش ازت مراقبت میکنن اینطوری هم شما راحت هستین هم ا ...

دقیقا دقیقا همینه

بنظر من خانه سالمندان برا کسایی ک پیر شدن و از دس و پا افتادن خیییلی بهتره 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
چند سالته اسی؟

پنج روز دیگ میشم بیست و دو سالع ازدواج کردم با ی ادم موفق زندگیم عوض شد ولی پدر مادرم خونشونو ب باد دادن ورشکست شدن حتی ماشینشونم دیگ ندارن و صبح و شب طلب این میکنن ک بیان خونه من بخابن هر روز خونه ی فامیلن الانم میخوام بهشون پیشنهاد بدم ببرمشون خونه سالمندان 

پدرم خیلی سرمایه دار بود همیشه میگفت تو زودتر از من میمیری میام رو قبرت شاش میکنم میگفت من خونمو همه چیمو زدم ب نام خواهرت ب توعه پاپتی گوز نمیدم همه اینارو میگفتا ب جد ساداتم قسم میگفت 

ببین تصمیمت زیادم بزرگ نیست، خب نمیخای نگهداری کنی میزاری سالمندان

اره والا همونجوری ک اونا منو انداختن بیرون تو دوران نوجوانی و من مجبور شدم هم کار کنم هم جا خواب پیدا کنم هم درس بخونم هم اگ بیام خونشون کتکم بزنن چون من بلند پرواز بودمو دختری بودم ک میتونستم موفق بشم 

حالا من موفق شدم اما اونا ب روزگار من افتادن زندگی نیس ک لامصب چرخ و فلکه 

کشیدم درکت میکنم نبخش هرکاری آرومت می‌کنه انجام بده🙂💓

یه جواب درست و حسابی.  واقعا چرا بعضی ها فکر میکنن تخت هر شرایطی باید پدرومادر رو بخشید؟ فقر و نداری  گناه اونا نیست ولی عزت نفس و روحیه و انسانیت بچه کاملا دست اوناس که باید ازش مراقبت کنن. ربطی به سواد هم نداره. بعضیا برای بچه هاشون ارزش قایل نیستن و مثل دشمن هستن باهاشون چه دلیلی داره الان انتظار مراقبت عالی از بچشون داشته باشن. حتما استارتر خیلی زجر کشیده. پدر منم کتک می‌زد ولی گاهی محبت و مهربانی هم داشت الآنم که پیر شده با زبون خودش میگه منو ببخش. منم واقعا بخشیدم و الان براش میمیرم. 

پنج روز دیگ میشم بیست و دو سالع ازدواج کردم با ی ادم موفق زندگیم عوض شد ولی پدر مادرم خونشونو ب باد ...

وای پدر منم همینطور بود اما نمیدونم چرا دلم رحمه 🥲🥲🥲 هنوز بعضی روزا میرم کاراشو میکنم با خواهرام دعوا میکنم درست صحبت کنید باهاش بهش پول قرض میدم

مگ خودشون نمیتونن زندگی کنن ک بزاری سالمندان ؟؟؟بزارشون تو کوچه یا تو بیابان برهوت گرگها بخورشون

مث اینک نمیتونن علنن ب گدایی افتادن کی فکرشو میکرد پسر حاجی ب روزی بیوفته ک نتونه خودشو جم کنه 

یاد روزی افتادم ک میخواستم کلفت خونه مردم بشم ک بتونم پول مدرسه و سرویس و رفت امدمو بدم 

پنج روز دیگ میشم بیست و دو سالع ازدواج کردم با ی ادم موفق زندگیم عوض شد ولی پدر مادرم خونشونو ب باد ...

ای جانم ،جای تو نبودم حتما خودت بهتر میدونی چه گذشته بهت .واقعیتش فکر کردم شاید یه دختر نوجوون هستی که تحت تاثیر هورمونات یه چیزایی میگی.دختر خودم نوجوونه شوهرم و خودم نازش رو میکشیم هر چیزی بخواد تا جایی که میتونیم فراهم میکنیم ولی یه کلمه ایرادش رو بگی یه داد و هواری میکنه که من بدبختم و...اصلا محبتها رو نمیبینه .

ای جانم ،جای تو نبودم حتما خودت بهتر میدونی چه گذشته بهت .واقعیتش فکر کردم شاید یه دختر نوجوون هستی ...

نه من هیچ محبتی ندیدم از پدرم میتونم ب جرات بگم شوهرم من برای من پدر مادری کرد اونا نکردن 

چقد بی ادب بابات 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میبوسمت 😘🤰🤰شوهرم و بچم 🤣❤❤