وقتی نوجوون بودم پدرم خیلی زجرم میداد هر شب کتکم میزدو منو از خونش پرت میکرد بیرون ابرومو میبرد داد میزد میگفت تو هرزه ای مادرم بهم میگفت تو شبا دیر میای خونه پیش پسرایی ولی من سر کار بودم تا هشت شب
یادمه ی بار با خواهرم دعوام شده بود مادرم با کمربند منو میزد ک چرا ب خواهرم تو گفتم بابام اومد وسیله هامو پرت کرد بیرون گفت تو دختر من نیستی الان دست نگاه کن من شدن الان نوبت منه ک بزارمشون خونه سالمندان داغ دلم اروم نمیشه یادم نمیره چ روزایی و برام زهر مار کردن
منم کم کتک نخوردم ازمادرم ولی این حجم از کینه طبیعی نیس
هر روز کتک میخوردی هر روز پای لمپا قمار میشدی هر روز میترسی نکنه بهت حمله کنن چند بار از خونه پرتت کردن بیرون منو پرت کردن بیرون بخاطر اینک میخواس درس بخونم خندت نمیگیره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پنج روز دیگ میشم بیست و دو سالع ازدواج کردم با ی ادم موفق زندگیم عوض شد ولی پدر مادرم خونشونو ب باد دادن ورشکست شدن حتی ماشینشونم دیگ ندارن و صبح و شب طلب این میکنن ک بیان خونه من بخابن هر روز خونه ی فامیلن الانم میخوام بهشون پیشنهاد بدم ببرمشون خونه سالمندان
پدرم خیلی سرمایه دار بود همیشه میگفت تو زودتر از من میمیری میام رو قبرت شاش میکنم میگفت من خونمو همه چیمو زدم ب نام خواهرت ب توعه پاپتی گوز نمیدم همه اینارو میگفتا ب جد ساداتم قسم میگفت
اره والا همونجوری ک اونا منو انداختن بیرون تو دوران نوجوانی و من مجبور شدم هم کار کنم هم جا خواب پیدا کنم هم درس بخونم هم اگ بیام خونشون کتکم بزنن چون من بلند پرواز بودمو دختری بودم ک میتونستم موفق بشم
حالا من موفق شدم اما اونا ب روزگار من افتادن زندگی نیس ک لامصب چرخ و فلکه
کشیدم درکت میکنم نبخش هرکاری آرومت میکنه انجام بده🙂💓
یه جواب درست و حسابی. واقعا چرا بعضی ها فکر میکنن تخت هر شرایطی باید پدرومادر رو بخشید؟ فقر و نداری گناه اونا نیست ولی عزت نفس و روحیه و انسانیت بچه کاملا دست اوناس که باید ازش مراقبت کنن. ربطی به سواد هم نداره. بعضیا برای بچه هاشون ارزش قایل نیستن و مثل دشمن هستن باهاشون چه دلیلی داره الان انتظار مراقبت عالی از بچشون داشته باشن. حتما استارتر خیلی زجر کشیده. پدر منم کتک میزد ولی گاهی محبت و مهربانی هم داشت الآنم که پیر شده با زبون خودش میگه منو ببخش. منم واقعا بخشیدم و الان براش میمیرم.
پنج روز دیگ میشم بیست و دو سالع ازدواج کردم با ی ادم موفق زندگیم عوض شد ولی پدر مادرم خونشونو ب باد ...
ای جانم ،جای تو نبودم حتما خودت بهتر میدونی چه گذشته بهت .واقعیتش فکر کردم شاید یه دختر نوجوون هستی که تحت تاثیر هورمونات یه چیزایی میگی.دختر خودم نوجوونه شوهرم و خودم نازش رو میکشیم هر چیزی بخواد تا جایی که میتونیم فراهم میکنیم ولی یه کلمه ایرادش رو بگی یه داد و هواری میکنه که من بدبختم و...اصلا محبتها رو نمیبینه .