2777
2789
خودت چیکاره ای عزیزم

کارشناس رادیولوژی ام دوستام خیلی برگشتن و کنکور دادن بعد فارغ تحصیلی همین حدود سن ۲۵ تا ۲۷ 

تازه الآنم ک همکارام یه وقت ببینم دارم برای استخدامی میخونن بهم میگی داری وقت تلف میکنی برو دوباره کنکور بده سریع تر پیشرفت می‌کنی 

استخدام بشی ۳۰ سال باید کار کنی با همین حقوق ۱۵ تومن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه خودت ببین میخوای پزشک شی یا نه برای هرکسی یه جور ارزش داره

آره درست میگی❤️دوست دارم بشم ولی دلم میخواد همه چیو باهم داشته باشم زندگی خوب درآمد خوب خانواده آینده خوب ازین خانوادم متاسفانه شانس نیاوردم ولی نمیشه اگه بری پزشکی نمیتونی اونا رو نگهداری

کارشناس رادیولوژی ام دوستام خیلی برگشتن و کنکور دادن بعد فارغ تحصیلی همین حدود سن ۲۵ تا ۲۷ تازه الآن ...

پزشکی هم همینه باید سی سال کار کنی با حقوق 12 13 15 تومن

مگر اینکه تخصص فوق تخصص بگیری که اونم کار خداست

پزشکی هم همینه باید سی سال کار کنی با حقوق 12 13 15 تومنمگر اینکه تخصص فوق تخصص بگیری که اونم کار خد ...

خب دیگ به همین تخصص فکر میکنن 

الان رشته من انقد قبولی ارشدش سخته ک کنکور بدم راحت تر پزشکی میارم

نمیخامممم😂💔من فقط عقده قبول شدنش رو دارم همینولی اون همه آدم تلاش کنه و زحمت بکشه و نره هم خیلی سخ ...

دیگه خودت میدونی اما وقتی بری راه برگشت نداری اگر برگردی هم بی هزینه برنمیگردی😁 حسابی تحقیق کن با کسایی که پزشک هستن حتما صحبت کن مخصوصا اگر خانم هستن

خب دیگ به همین تخصص فکر میکنن الان رشته من انقد قبولی ارشدش سخته ک کنکور بدم راحت تر پزشکی میارم

پزشک عمومی تو ایران ارزش نداره تهش میگن طرف پزشک عمومیه هیچی بارش نیست تا بخای هم تخصص بگیری و متخصص بشی چهل سالت میشه چهل سالگی طرف بچهای خودش کنکور میدم😂😂

دیگه خودت میدونی اما وقتی بری راه برگشت نداری اگر برگردی هم بی هزینه برنمیگردی😁 حسابی تحقیق کن با ک ...

چشم❤️آره باید کلی جریمه بشی و دردسر و عذاب وو...😂

کاش حداقل الان ازدواج کرده بودم و بچه داشتم حداقل خیالم از یه جایی راحت بود :)

نمیخامممم😂💔من فقط عقده قبول شدنش رو دارم همینولی اون همه آدم تلاش کنه و زحمت بکشه و نره هم خیلی سخ ...

چون یکیو میشناسم میخواست تخصص بگیره اما واقعا اخراش زده شد و کلا ازین رشته در اومد اینم بگم فرد درسخون و رتبه خوبی داشت

پزشک عمومی تو ایران ارزش نداره تهش میگن طرف پزشک عمومیه هیچی بارش نیست تا بخای هم تخصص بگیری و متخصص ...

اره مریض میاد بهم میگ میشه عکسمو نگاه کنی بهم بگی چیزی داره یا نه بهش میگم من اجازه ندارم دکتر باید ببینه میگ اون ک عمومیه هیچی نمی‌فهمه شما بهتر میفهمی 😂😂😂 خیلی زیاد پیش اومده 

ولی خب تو جو بیمارستان ک باشی اون احترامی ک پزشک داره رو هیچکی نداره

مافیایی هم کردن همه چی دست پزشکا هست پول خرید دستگاه رو دارم ک مطب بزنم ولی چون در امدش خوبه مجوز رو فقط به پزشکا میدن 😐😐😐 کار ما هست مجوزش مال پزشک ک. درآمدی یه وقت به ما نرسه 

چون یکیو میشناسم میخواست تخصص بگیره اما واقعا اخراش زده شد و کلا ازین رشته در اومد اینم بگم فرد درسخ ...

آره اکثر کسایی که میرن این رشته زده میشن روحیه خیلی قوی و تایم خالی میخواد