2777
2789
چی قبول شد قبلش چی بود😂😁

پزشکی قبول شد

خودش معلمه نمیدونم چجوری دانشگاه و کارشو باهم هندل میکنه

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)      بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پزشکی توهرسنی بنظرم باارزشه هم علمش هم مالی وهم پرستیژ من همسرم پرشکه ولی خودم پرستارم

سلامت باشه میبینیش؟ میتونه واسه زندگیتون وقت بذاره؟ خیلی خیلی آدم خسته میشه تو این رشته ها بنظرم حقوقش هم شنیدم کمه

پزشکی قبول شدخودش معلمه نمیدونم چجوری دانشگاه و کارشو باهم هندل میکنه

وای هردوتا باهم ایول بهش😂بچه هاش بزرگ شدن سر کاری هم رفت آیندش رو ساخت این ارزش داره به نظرم چون حداقل هم زندگی مشترک و بچه هاش اطمینان داره ازشون هم کارشو داره:))

برای شروع آره بالاست بچه ها از همون سن ۱۸ نهایت ۲۰ سالگی وارد یه رشته میشن و بازم به نتیجه ای نمیرسن ...

خب من دوستام امسال تو ۲۶ سالگی وارد پزشکی شدن تو دانشکده دندون هم اکثر دانشجو ها ۳۰ ساله بودن 

خودم مسیر زندگیم عوض شده و حوصله درس ندارم 

اما کسی ک حوصله و انگیزشو داره دیگ به سن ربطی نداره

وای هردوتا باهم ایول بهش😂بچه هاش بزرگ شدن سر کاری هم رفت آیندش رو ساخت این ارزش داره به نظرم چون حد ...

مجرده عزیزم🥲

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)      بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)

نه الان ۲۱ سالمه هنوز ۲۱ نشدم😂تا لیسانس بگیرم بخوام بخونم اون قدی میمش

برووووو بابااااا یجوری نوشتی سن بالا.....

اما بگم خیلی ازت انرژی میگیره از کنکور سخت تره گاهی برا ازدواج و داشتن خانواده ممکنه به مشکل بخوری چون سرت خیلی شلوغ میشه و نمیتونی به خودت برسی که بری تفریحی چیزی

ولی به نظر من پزشک و کادر درمان بودن تو ایران خیلی سخته چیزایی که در مورد مشکلاتشون خوندم خیلی ناراح ...

دقیقا منم به همینا فکر میکنم کلا زندگی خیلی سخته

نمیدونم چیکار کنم حالم بده از اینکه تو همچین شرایطیم

برووووو بابااااا یجوری نوشتی سن بالا.....اما بگم خیلی ازت انرژی میگیره از کنکور سخت تره گاهی برا ازد ...

نمیخامممم😂💔من فقط عقده قبول شدنش رو دارم همین

ولی اون همه آدم تلاش کنه و زحمت بکشه و نره هم خیلی سخته

هعییییی