2777
2789
میدونم خواستم بگم مشکلی نیست اگه واقعا دوس داره پزشک بشه

ن نمیگم اشتباس حرفتونوتاییدکردم میگم واقعاعادیه منظورم بااستارتره گلم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهاجرت دوست ندارم مرسی عزیزم😂🥲❤️‍🩹

اها از این بابت گفتم گه 

شاید این رشته تو تیران خیلی کار نداشته باشه 

اما اونجا تثاضا بیشتره

تقاضا

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

اتفاقا اگه الان به فکرش نباشیم یهویی سی سالگی سی و پنج سالگی به خودمون میایم که هنوز کاری نکردیم😂❤️ ...

نه تو فکر هستم اما خب نمیشه عجله کنیم بنظرت چیکار میشه کرد که خودمونم سبک نشون ندیم؟ هیچ فقط به زندگی خودمون ادامه بدیم و روابط اجتماعی بالا داشته باشیم 😶 راه حلی به ذهنم نمیاد

اها از این بابت گفتم گه شاید این رشته تو تیران خیلی کار نداشته باشه اما اونجا تثاضا بیشترهتقاضا

متاسفانه تو ایران برای هیچ رشته ای جای پیشرفتی نیست بخای تو ایران کاری کنی هعییی💔

سلامت باشه میبینیش؟ میتونه واسه زندگیتون وقت بذاره؟ خیلی خیلی آدم خسته میشه تو این رشته ها بنظرم حقو ...

مابیمارستانایکیه ولی خب کادردرمان کلاسخته ولی هرزششوداره پزشکی من ازپرستاری راضی نیسم ولی پزشکی خوبه

نه تو فکر هستم اما خب نمیشه عجله کنیم بنظرت چیکار میشه کرد که خودمونم سبک نشون ندیم؟ هیچ فقط به زندگ ...

نه ازدواج کردن و به فکر بودن که صرفا سبک نشون دادن خودمون نیست میتونه همون اجتماعی بودن باشه اما کسی برع پزشکی حتی فرصت اجتماعم پیدا نمیکنه🙂

مابیمارستانایکیه ولی خب کادردرمان کلاسخته ولی هرزششوداره پزشکی من ازپرستاری راضی نیسم ولی پزشکی خوبه

پرستاری فرسایش کارش خیلیییی زیاده ولی به نظرم بازم نسبت به پزشکی جای پیشرفتش بیشتره زودتر به درآمد می‌رسی زودتر درست تموم میشه زودتر ترفیع میگیری و...

نه ازدواج کردن و به فکر بودن که صرفا سبک نشون دادن خودمون نیست میتونه همون اجتماعی بودن باشه اما کسی ...

نمیگم ازدواج کردن سبک نشون دادنه منظورم اینه خب نمیتونی فوری بیای بگی من می‌خوام ازدواج کنم کی میاد؟🤣🤦

پرستاری فرسایش کارش خیلیییی زیاده ولی به نظرم بازم نسبت به پزشکی جای پیشرفتش بیشتره زودتر به درآمد م ...

زودرسید وذره ذره اب شدن فایده نداره مت شوهرم ۳۱سالشه قشنگ درس خونده عشقوحال ولی من چی

نه ازدواج کردن و به فکر بودن که صرفا سبک نشون دادن خودمون نیست میتونه همون اجتماعی بودن باشه اما کسی ...

منظورمو گرفتی؟😂 طول می‌کشه تا به آدمی بیاد که هم از خیلی لحاظ ها آدم متعادلی باشه و بهت بخوره هم دو طرفه از هم دیگه خوشتون بیاد