2777
2789

یکماهه قهرم خونه بابامم میخوام باهاتون مشورت کنم خانمای بالغ و با تجربه نظر بدید

خصوصیات خوبش

بشدت مهربون و بادرکه و نمیزاره اذیت بشی 

پاک و متعهد و وفاداره و دوسم داره 

با اینکه شاغل بشم مشکلی نداره و مردی نیست ک اجتماع رو بد بدونه 

خصوصیات بدش 

معتادشده💔قرص متادون میخوره و سیگار میکشه و همین باعث بیکاریش شو و مرتب میخوابید و همش دعوا میکردیم

توی دعوا بهم حرف بد میزد 

بعضی وقتا بهم تهمت میزد(نمیدونم قصد حرص بود یا نه)

واقعا این اواخر نابودشدم از تحمل 

قراربود ترک بکنه ولی میگفت کمپ نمیرم و باید خودم ترک بکنم و اونم هی امروز و فردا میکرد و منم کم اوردم دیگه 

بهونه گیر شده بود خونه بابامم نمیومد و میگفت بدم میاد ازشون

اخه خانواده هامون دوران عقد و عروسی زجرمون دادن واقعا زجر دادن و ادمای بی درک و مسئولیت و پررویی هم هستن 

بگید چکارکنم؟؟؟

بچه ندارم نخواستم بیارم ترسیدم 

شرایط خونه پدرم افتضاحه 

دوتا داداش مجرد بداخلاق دارم

یه خواهر ک میخواد نامزدیشو بهم بزنه 

وضعشونم خوب نیست

همین الان داداشم داره با مادرم دعوا میکنه میگه تقصیر شماست من زن ندارم 😐😐😐

نمیشه بازم تلاش کنی تا ترک کنه؟

با یه مشاور صحبت کن راهنماییت کنه

🇮🇷🫀نرسد میخ آهنین قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش شرط بزار اول بره کمپ ترک کنه بعد برو سر زندگیت واقعا زندگی با ادم معتاد سخته

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

الان که قهری همسرت اقدامی کرده برای تغییر شرایط؟

عزیزم چون شرایط خانه پدرت بده که نباید یک اشتباه و تا اخر ادامه بدی 

همسرت اگه نگران زندگیتان باشه برای ترک اقدام میکنه واگرنه برو فکر زندگی خودت باش

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

ببین اگه شوهرتو دوست داری بمون و کاری کن وضعیتتون خوب بشه. بفرستش کمپ شده به زور. ولی برگشتن به خونه ی بابات یعنی تسلیم شدی. یکم تحمل داشته باش یهو میبینی ترکش دادی

یکی سر پا موند و رسید:)

استاتر با یک مشاور صحبت کن 

این حرفی که میزنم را یکبار تو یک مستند دیدم که سالها رو ترک اعتیاد کار کرده بود 

امار غصه دار بود فقط 10 درصد ادمهایی که اقدام به ترک میکنند موفق میشن ترک کنند و بر نگردن 

تو اون مستند میگفت خودتان را گول نزنید ترک اعتیاد اصلا راحت نیست و خیلی وقتها طوریه که براشون دیگه خانواده اهمیتی نداره 

باز با تحقیق پیش برو 

اگه اول کارشه میشه کاری کرد

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

اعتیاد باعث میشه که خصوصیات اخلاقی خوب اش به مرور زمان از بین بره...توهم خیانت چیزی هست که روز به روز بیشتر میشه...برای همین هست که در تمام دنیا اعتیاد غیرقانونی هست چون واقعا همه چی رو از بین میبره...عقل و احساس طرف از بین میره

من نمیگم بمون یا طلاق بگیر ولی تو رو به خدا قسم بچه نیار....بابای معتاد داشتن خیلی سخته

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️