صبح که داشتم می رفتم سرکار خیابون پر از افغانی بود تو نونوایی زنهاشون بودن بچه هاشون دوتا دوتا میرفتن مدرسه دختر و پسر مرداشون جلو سوپری ینی جوری بود انگار من تو کشور غریبم خیلی حالم گرفته شد ، خواهشاً افغانی های سایت نیان چرت و پرت بگن
تو اینستا دیدم یه دختر افغانی میگفت افغانستان خیلی هم کشور قشنگیه مردمانش خوبن کلی تعریف کرد از کشورشو اینا بعد از ایران هم کلی ایراد گرفت حالا ارایش کرده و پرسینگ و اینا هم زده بود احه بگو اولا افغانستان میبودی که اینجوری نمیگشتی با این سر و وضع میگفتن خو ایران خوب نیست برو کشورت میگفت ناامنه نمیرم آخه رو هم دارن میان ایران حرف مفت هم میزنن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خب چه اشکال داره قشنگم اونا بدبختن اگه کشور درس حسابی داشتن ک در به در نمیشدن
چه حرفیه میزنی مگه تو کشور ما جنگ نبود مردم ما فرار کردن ؟ ایرانی وقتی میره جایی با عزت نیره یا اگرم پناهنده بشه حد خودش میدونه اینا رسماً میخوان مارو بیرون کنن انگار ، زناشون خیلی بی ادب و گستاخن مرداشون هیز هستن