2777
2789
عنوان

عقده ای ترین ادم دورتون کی بوده

227 بازدید | 16 پست

من پریود شدم اینقدر خونریزیم شدیده و حالم بده که وقتی بلند می شم سرم گیج می ره 

عصری عقد پسر عموم بود نرفتم 

دختر عموم باباش اینا نیستن گفته بودن بابام بره دنبالش 

بابام زنگ زد بیام دنبالت گفته بود منم مثل دخترت امتحان دارم نمی رم درصورتی که قبلش به بابام زنگ زده بود عمو دنبال من بیا 

وای اینا حتی تایم دستشویی رفتنشون از روی ما می خوان درس بگیرن 

همش سرشون تو باسن زندگی منه 

یعنی هرکاری کنم و بقیه بفهمن سریع انجامش می دن 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
ببخشید میشه یه سوال بپرسم چون نمیخوام تاپیک بزنم

بپرس

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه سابقه بالایی داشتم خیلی زخم زبون میزد همیشه خودش کاراش ناقص بود و ایراد از ماها میگرفت ی بارم من لاین دیگ بودم کارام تموم شده بود همکارای دیگم همشون سرشون به یه چیزی گرم بود سر تحویل دیدم رفت داروی خطرناک به مریض زد بدحال شد برای اینکه فقط بگه دو تا سابقه پایین تو لاین بودن اینجوری مریض شده

همشم میشست در گوش سرپرستار میگفت چرا من مشکل دارم سابقه پایین (اسم منو گفت ) گفت یددنه افشو نمیاد جاب من شیفا وایسته

حالا من تعداد شیفتام اون ماه ۳۳ تا بود اون ۲۳ تا حتی حاضر نبود دو شیفته شه من قبول نکردم چون تنها روز تعطیلیم اون ماه بود

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

چه ربطی داره شاید بخاطر امتحان نمیخ‌است بره دید تو هم نمیری اونم نرفت

نه اصلا امتحاناتش تموم شده 

اینا از موقعی که من به دنیا اومدم با ما رقابت داشتن 

ما هرکار کنیم اینا می کنن

اینقدر حسوده که همیشه در مدرسه پیگیر کارنامه من بوده با اینکه دخترش چهارسال از من کوچک تره میاورده پیش معلم من بهش درس یاد بده فکر می کرده علت نمره های من معلم خوبمه !!

نه اصلا امتحاناتش تموم شده اینا از موقعی که من به دنیا اومدم با ما رقابت داشتن ما هرکار کنیم اینا می ...

خب عروسی نرفتن مگه چیه که بخوان ازتون تقلید کنن؟ 

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
عقده ای ترین آدم مادر شوهر ۸۰ سالمه که حتی به بچه ۳ ساله که نوه خودشه هم حسادت داره

وای دقیقا 

این زن عموم و کل فامیل همینن 

به خدا ادم نمی ره اون جا که قیافه شون نبینه بعد می بینی از زبون تو حرف دراوردن 

من یه سابقه بالایی داشتم خیلی زخم زبون میزد همیشه خودش کاراش ناقص بود و ایراد از ماها میگرفت ی بارم ...

کلا تو کار اداری سابقه بالاها اذیت میکنن من سابقه کارم از رییسم بالاتره انقد به کم سابقه ها توهین میکنه منم مدام بهش میگم خودتم‌ روز اول کم سابقه بودی تا اخرش ی گندی زد خفه خون گرفت

خب عروسی نرفتن مگه چیه که بخوان ازتون تقلید کنن؟

ببین من یه چیزی می گم یه چیز می شنوی 

اینا حتی طرز چنگال گرفتن هم از من تقلید می کنن!!

یعنی لقمه هاش با من تنظیم می کرد

ببین من یه چیزی می گم یه چیز می شنوی اینا حتی طرز چنگال گرفتن هم از من تقلید می کنن!!یعنی لقمه هاش ب ...

تو چند سالته اون چند سالشه؟ 

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

من درحال حاضر خیلی کارا دارم می کنم که اینا نمی فهمن!!

موقع کنکورم روزگارم سیاه کردن سر حسادتاشون 

عمدا ظهرا زنگ می زد من نتونم درس بخونم خواب ظهرم از دست بدم که سردرد بگیرم 

مدام درحال استرس دادن به من و خانوادم بود پسرش هم سن خودم بود 

باورت می شه چهارساله پشت کنکوره؟ یادم میاد سال کنکور به خاطر سهمیه اش توهم داشت دکتر می شه مادرش زنگ می زد دل مادرم می کند می گفت من پسرم دکتر می شه عروس دکتر می گیرم دختر تو هم کسی نمی گیرتش

زد و قبول نشد به خاطر دل سیاهشون 

داداش من دوسال ازش کوچک تر بود پزشکی قبول شد از اون موقع رفته دعا طلسم گرفته براش جوری که داداشم به فکر انصرافه اذیته روانی شده قبلا از درس جدا نمی شد الان مدام کابوس می کنه و همش تو ذهنش کارای خطرناکه 

بی ربطه به تاپیکتون ببخشید

همینجوری می پرسم 

قراره تاپیک راجب عواقب خیانت بنویسم 

من معمولا شنیدم یه آقا به دروغ به یه خانوم مجرد بگه من مجردم یا جدا شدم تا باهاش دوست بشه راحت 

یه خانوم متاهل هم ممکنه به دروغ بگه من مجردم یا جدا شدم و با یه آقای مجرد دوست بشه راحت این حرف من عجیبه ؟ من نشنیدم ولی به ذهنم رسید اینو به کسی گفتم  گفت چقدر عاقلی