2777
2789
عنوان

شوهری ک دیشب یه لیوان اب نداد دستم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 20 پست
برو سرکار برا خودت مستقل باش... امید این شوهر نباش

ادم مسقلم باشه یه وقتایی یه چیزایی از شریک زندگیش ببینه دل گرمیه نبینه دل سردیه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
حتما بصورت جدی تهدید کن به جدایی تاپیک های قبلیت درجریان بودم واقعا این آدم سمی و مزخرفه اینو باید ا ...

اوایل تا ۳ سال اول خوب بود.بعدها انگار دیوانه شد بیعار شد.خونه بابام دیوونه خونس برادر بداخلاق پدر معتاد مادر بداخلاق .بچمم هست نمتونم ولش کنم نمیزاره سرکار برم شوهرم واقعا اوضاعم خوب نیس در کل

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوایل تا ۳ سال اول خوب بود.بعدها انگار دیوانه شد بیعار شد.خونه بابام دیوونه خونس برادر بداخلاق پدر م ...

مشکل خاصی پیش اومد که اینجوری شد؟

خوب شرایط طلاق نداری زنک بزن مشاوره تلفنی رایگان ازشون مشورت بخواه ۱۲۳هست شماره های دیگه ام هست بزن تو نت شرایطو کامل بگو 

مشکل خاصی پیش اومد که اینجوری شد؟خوب شرایط طلاق نداری زنک بزن مشاوره تلفنی رایگان ازشون مشورت بخواه ...

تاحالا زنگ نزدم باشه عزیزم تماس میگیرم .نمیدونم بمرور دشمن شد باهام بی پول شد دلیل بی پولیاشو دق دلیاشو سرمن خالی کرد کلا فککنم دیگ منو نمیخاد

تاحالا زنگ نزدم باشه عزیزم تماس میگیرم .نمیدونم بمرور دشمن شد باهام بی پول شد دلیل بی پولیاشو دق دلی ...

زنگ بزن چندجا رایگان اگه هزینه روانشناس رفتن رو نداری 

ایشالله مشکلت حل بشه حرفاشون رو گوش کن پادکست هم راجب مشکلت گوش بده

ادم مسقلم باشه یه وقتایی یه چیزایی از شریک زندگیش ببینه دل گرمیه نبینه دل سردیه!

اون که بله... ولی وقتی آویزون و محتاج همون شوهر باشه و راه پس و پیشی نداشته باشه که بدتره

امضا ندارم اثر انگشت زدم