2777
2789
عنوان

شوهری ک دیشب یه لیوان اب نداد دستم

509 بازدید | 20 پست

خیلی ادم بدیه .همیشه هرچی خاسته در جااوردم مریض شده‌ هرکار تونسم کردم .انفولانزا گرفتم دوهفته زجر کشیدم عین خیالش ننشد نگف یه دکتر ببرمت دیشب از سرفه مردم نرف برام آب بیاره خیلی آدم بدیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگی هم انجام نمیده یا شما انتظار داری خودش بفهمه و انجام بده ؟ مثلا این دو هفته گفتی بریم دکتر گفت نمی برم یا دیشب گفتی بهش یه لیوان آب بده محل نذاشت ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
میگی هم انجام نمیده یا شما انتظار داری خودش بفهمه و انجام بده ؟ مثلا این دو هفته گفتی بریم دکتر گفت ...

گفتم حالم بده نمتونم برم دکتر گف شب میام میریم امده و صداش درنیاورده یا گفته یه سروم۳۰۰میشه براچی بریم دیشب گفتم کاش ی لیوان اب میاوردی گفته خستم

سلام عزیزم خوبی در جریان تاپیک هات هستم تقریبا بشین جدی جدی باهاش حرف بزن آخه چرا اینطوریه این مرد ح ...

خدانکنه عزیزم .زبونش عین زهره مگ میشه حرف زد باهاش با تلخی و دعوا جواب میده

حتما بصورت جدی تهدید کن به جدایی 

تاپیک های قبلیت درجریان بودم واقعا این آدم سمی و مزخرفه اینو باید ادمش کنی 

هنوز جوونی سنی نداری والا بخدا بچتو بردار ببر طلاقتو بگیری میارزه به زندگی با این آدم اون بچه با این زندگی سمی در آینده هزارتا بیماری روحی میگیره 

مطمئن باش شوهرتم توی خانواده سالم از نظر روحی نبوده البته باتوجه به تاپیک هات و اینکه رشته ام روانشناسیه دارم میگم وگرنه من توی زندگی شما نیستم

ولی به هرحال فکری برای خودت بکن پیر میشی با این آدم 

اوایل ازدواج و قبل ازدواج هم اینطوری بود یا خوب بود؟

چی باعث میشه جدا نشی ؟

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️