2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 19087 بازدید | 326 پست
وزارت بهداشت خیلی به آمار سزارین توی بیمارستانا گیر میده مجبورن طبیعی رو تبلیغ کنن. من واقعا خودم می ...

بیمارستانای خصوصی ک بنظرم امار سزارین شون خیلی خیلی بالاست

کلاس های امادگی رو حتما برو. من یه موردی دیدم اولی رو کلی مشکلات براش پیش اومد ولی برای دومی کلاس رفت اونقدر راحت زایمان کرد.ساعت سه تو خونه اش بود گفت دارم میرم بیمارستان. بخدا پنج بچه دنیا اومده بود. البته پیاده روی و ورزش بارداری هم زیاد داشت. من تجربه ندارم ولی میدونم کلاس ها عالی اند. تحقیق کن راجع بهش. کلاس انلاین هم زیاد هست

سزارین بهترینه واسه خانم ها.اونهایی که میگن طبیعی خودشون برن طبیعی

به تجربه میگم سزارین فقط برای زایمان اول خوبه زایمان های بعدی به مراتب بدترین ووحشتناکترین عمل دنیاست،

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سر زایمان اولم ک با آمپول فشار بود بچه دو ساعته دنیا اومد ولی دهانه رحمم (سرویکس)پاره شد و ۴ساعت تو اتاق عمل با بیهوشی بخیه زدن منو........الان ۳۰ هفته باردارم ممکنه بازم همون اتفاق بیوفته و رحم پاره بشه ًًً؟

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

من هفته ۳۶هستم قراره طبیعی زایمان کنم انقباض خیلی دارم مخصوصا شبا جوری که نفسم میره تپش قلب میگیرم اینا خطر ندارع 

کشاله ها رونم خیلی درد میان

دومی هم هست من تو طول بارداریم استراحت نبودم ب همه کارام رسیدم ولی پیاده روی نمیتونم 

خیلی سنگین شدم سختمه

بیمارستانای خصوصی ک بنظرم امار سزارین شون خیلی خیلی بالاستکلاس های امادگی رو حتما برو. من یه موردی د ...

ممنونم عزیزم حتما سعی میکنم کلاس برم . بدبختی شاغلم هوا هم انقدر کثیفه نمیتونم 1 پیاده روی عادی برم . خیلی استرس دارم

سلام من یه سوال دارم اگ جواب بدین خیلی ممنون میشم 

تاخیر تو پریود رو چحوری با حساب کنم 

من ماه پیش ۱۶ آذر پریود شدم 

اما هر بار ۲ تا ۴ روز جلو میوفته پریودم 

یعنی این ماه باید بین ۱۲ تا ۱۵ ام پریود میشدم 

اما هنوز پریود نشدم 

این جز تاخیر حساب میشه ؟ یا باید صبر کنم از ۱۶ ام بگذره ؟

من زایمان طبیعی اجباری بودم با وکیوم 

دیابت بارداری داشته انسولین میزدم

استراحت مطلق بودم 

24 ساعت تو زایشگاه بودم آمپول فشار زدن دردم شروع نشد کیسه ابو پاره کردن 4 ساعت درد کشیدم اخر با وکیوم زایمان کرد 

گفتن زایمان سخت حساب میشه

به نظرتون دلیلی میشه مه زایمان بعدی سزارین باشه

الان با این که 5 سال گذشته فکر بچه دوم و زایمان طبیعی باعث میشه تا چند روز حالم بد باشه تپش قلب میگیرم نفسم در نمیاد تقریبا زندگیم داره به مشکل میخوره چون همسرم اصرار به بچه دوم داره

یکی میگفت چون برا طبیعی هی فرتو فرت هرکی از راه میرسه دستشو میکنه اون تو و معاینه میکنه برا همین سز ...

من خودم مرکز بهداشت به عینه دیدم

خانومه ۵روز از زایمانش گذشته بود بچه ی چهارمش هم بود

بعد گفت بیمارستان انقدر دست دستم کردن که حالم از بدنم بهم میخوره

حداقل اگه کسی میخواد طبیعی زایمان کنه بره خصوصی

دلتنگ آواز قو🦢