2777
2789
عنوان

ببینید حرف مادر خواستگارم تو خواستگاری بد بوده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 39 پست
من‌تو اون یکی تاپیکت هم نظر دادم...😄ببین خودت‌ بهتر از ما میشناسی...ببین منظور از زرنگ چیه؟؟و(من یک ...

ن بابا منظورشون خانواده شوهر نیست

منظورش اینه خونه زندگی خود عروسه مرتبه

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحثش پیش اومده بعد یحتمل داره تلاش می‌کنه به هر دوتون محبت کنه خیلی زوم نشو رو این موضوع اینقدر. حس ...

اینکه داره حس مقایسه ایجاد میکنه زیاد جالب نیست

شاید من ب زرنگی اون عروسه نباشم

ن بابا منظورشون خانواده شوهر نیستمنظورش اینه خونه زندگی خود عروسه مرتبه

پس خداروشکر.....ایشالله اگه به صلاحت باشه مبارک باشه

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

قراره در اینده سر هر حرف مادرشوهر یه داستان تو ذهنت بسازی

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
اینکه داره حس مقایسه ایجاد میکنه زیاد جالب نیستشاید من ب زرنگی اون عروسه نباشم

با این یه جمله که حس مقایسه پیش نمیاد 

آیا از شما نقد کرد و از اون تعریف؟ 

خیر از هر دوی شما تعریف کرده دیگه ...

چقدر خوب که رابطه اس با عروسش اینقدر خوبه و ازش تعریف کرده این یعنی نقاط مثبت و میبینه و از تو هم در ...

مادرشوهر منم از جاریم تعریف میکنه. دقیقا چون پایین تر از من میبینتش‌ میخاد کم نیاره جلو بقیه ازش تعریف میکنه ببره بالا. از همه لحاظا، خونه داری بگیر تا اشپزی و اخلاق و رفتار و همه چیش میخاد بگه برا اون پسرمم زن کدبانو گرفتم کم نیاره ازون تعریف میکنه چون پسرشم مشکل داره

با این یه جمله که حس مقایسه پیش نمیاد آیا از شما نقد کرد و از اون تعریف؟ خیر از هر دوی شما تعریف کرد ...

از من تعریف نکرد ک